Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Molenpad

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Molenpad.

  Donderdag 5 oktober 2017

  Leuke, kleine 1-p kamer. Ook extra te boeken.

  Deze Airbnb kamer in Molenpad in Vlietzone is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wilma die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 42,00 euro.

  Leeuwarden » Vlietzone » Molenpad » 8921AW
  Grote kmr 1-2p. Ook evt als extra kmr. Met bureau.

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Molenpad in Vlietzone is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wilma die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 53,00 euro.

  Leeuwarden » Vlietzone » Molenpad » 8921AT
  Slapen in bakkersgeuren

  Deze Airbnb kamer in Molenpad in Vlietzone is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tonny die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Leeuwarden » Vlietzone » Molenpad » 8921BH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Molenpad

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?