Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Hoge Mors

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Hoge Mors.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Grote kamer + tuin in Leiden

  Deze Airbnb kamer in Hoge Mors in Morsdistrict is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Laura die sinds 1 februari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Leiden » Morsdistrict » Hoge Mors » 2332KV
  ? Cozy room in a sunny house

  Deze Airbnb kamer in Hoge Mors in Morsdistrict is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Laszlo die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 61,00 euro.

  Leiden » Morsdistrict » Hoge Mors » 2332TA
  Luxurious appartement 13th fl with stunning view

  Dit Airbnb appartement in Hoge Mors in Morsdistrict is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Merel die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

  Leiden » Morsdistrict » Hoge Mors » 2332JC

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?