Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de gemeente Leidschendam-Voorburg

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Leidschendam-Voorburg.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Spacious, well-equipped family home in Voorburg

  Deze Airbnb woning in Voorburg West in de gemeente Leidschendam-Voorburg is geschikt voor maximaal 9 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Stefanie die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 185,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg » Voorburg West » Voorburg West » 2275ER
  Rooms i/t nicehouse, near The hague

  Deze Airbnb kamer in 't Lien in 't Lien en omgeving is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Robert & Robbie die sinds 1 juli 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg » 't Lien en omgeving » 't Lien » 2264JP

  Donderdag 12 oktober 2017

  Large cosy familyhouse near city and beach

  Deze Airbnb woning in Damsigt in Damsigt en omgeving is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 14 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2,5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Annette die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 134,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg » Damsigt en omgeving » Damsigt » 2272AB
  Former barn 30 mins from Amsterdam.

  Deze Airbnb woning in Voorburg Oud in Voorburg Midden is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 3 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Rick die sinds 1 februari 2009 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 510,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg » Voorburg Midden » Voorburg Oud » 2271RE
  Family house in Voorburg/ The Hague

  Deze Airbnb woning in Voorburg Oud in Voorburg Midden is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Stef die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 102,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg » Voorburg Midden » Voorburg Oud » 2271AH
  Faboules luxery house near by beach Scheveningen

  Deze Airbnb woning in Raadhuiskwartier in Damsigt en omgeving is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Manon die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 402,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg » Damsigt en omgeving » Raadhuiskwartier » 2264CR
  Spacious apartment near The Hague

  Dit Airbnb appartement in Damcentrum in Leidschendam-Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Brigit die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 57,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg » Leidschendam-Centrum » Damcentrum » 2265AJ
  ROMANTIC ATTIC on the waterfront

  Dit Airbnb appartement in Landelijk gebied Stompwijk in Stompwijk is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ed die sinds 1 augustus 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 71,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg » Stompwijk » Landelijk gebied Stompwijk » 2266GN
  Sailing Yacht 'Elsdyret' The Hague

  Deze boot in Schakenbosch in Park Veursehout is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Jorrit die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 33,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg » Park Veursehout » Schakenbosch » 2264EH
  Authentiek & knus Hollands huisje

  Deze Airbnb woning in Verzetsheldenwijk in Damsigt en omgeving is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Liselotte die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg » Damsigt en omgeving » Verzetsheldenwijk » 2264XT
  Corner Terrace House at The Hague's Suburbs

  Deze Airbnb woning in Voorburg Oud in Voorburg Midden is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Ishmayel die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 103,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg » Voorburg Midden » Voorburg Oud » 2271HK
  Double room in the house w/garden

  Deze Airbnb kamer in 't Lien in 't Lien en omgeving is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Robert & Robbie die sinds 1 juli 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 57,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg » Park Veursehout » Schakenbosch » 2264EE
  Loft Apartment in Park

  Dit Airbnb appartement in Voorburg Midden in de gemeente Leidschendam-Voorburg is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Juan Carlos die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 144,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg » Voorburg Midden » Voorburg Midden » 2274KR
  Characteristic home nearby the beach

  Deze Airbnb woning in Voorburg Midden in de gemeente Leidschendam-Voorburg is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door André die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 159,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg » Voorburg Midden » Voorburg Midden » 2274KH
  Typical Dutch house, free parking, big terrase

  Deze Airbnb woning in Voorburg Noord in de gemeente Leidschendam-Voorburg is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Cristina die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 62,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg » Voorburg Noord » Voorburg Noord » 2274ST
  rustige kamer te Voorburg, bij OV

  Deze Airbnb kamer in Bovenveen in de gemeente Leidschendam-Voorburg is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Renee die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 25,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg » Bovenveen » Bovenveen » 2274GW
  Family home in The Hague

  Deze Airbnb woning in Voorburg Midden in de gemeente Leidschendam-Voorburg is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 5 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Roel die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 170,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg » Voorburg Midden » Voorburg Midden » 2274ES
  Kamer in stadsvilla op grens Den Haag 2 personen

  Deze Airbnb villa in Voorburg Noord in de gemeente Leidschendam-Voorburg is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Monique & Robert die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 77,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg » Voorburg Noord » Voorburg Noord » 2274PR
  Private room in one of the best areas to live

  Deze Airbnb kamer in Voorburg West in de gemeente Leidschendam-Voorburg is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Marin die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg » Voorburg West » Voorburg West » 2275BP
  GREAT LOCATED,CLEAN & COMFY ROOM:-)

  Deze Airbnb kamer in Voorburg Noord in de gemeente Leidschendam-Voorburg is geschikt voor maximaal 1 gast. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Alyssa die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 24,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg » Voorburg Noord » Voorburg Noord » 2274RL

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Leidschendam-Voorburg

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?