Airbnb kamers en woningen in de gemeente Leidschendam-Voorburg

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Leidschendam-Voorburg.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Spacious, well-equipped family home in Voorburg

  Deze Airbnb woning in Voorburg West in de gemeente Leidschendam-Voorburg is geschikt voor maximaal 9 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Stefanie die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 185,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg > Voorburg West > Voorburg West > 2275ER
  Rooms i/t nicehouse, near The hague

  Deze Airbnb kamer in 't Lien in 't Lien en omgeving is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Robert & Robbie die sinds 1 juli 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg > 't Lien en omgeving > 't Lien > 2264JP

  Donderdag 12 oktober 2017

  Large cosy familyhouse near city and beach

  Deze Airbnb woning in Damsigt in Damsigt en omgeving is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 14 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2,5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Annette die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 134,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg > Damsigt en omgeving > Damsigt > 2272AB
  Former barn 30 mins from Amsterdam.

  Deze Airbnb woning in Voorburg Oud in Voorburg Midden is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 3 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Rick die sinds 1 februari 2009 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 510,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg > Voorburg Midden > Voorburg Oud > 2271RE
  Family house in Voorburg/ The Hague

  Deze Airbnb woning in Voorburg Oud in Voorburg Midden is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Stef die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 102,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg > Voorburg Midden > Voorburg Oud > 2271AH
  Faboules luxery house near by beach Scheveningen

  Deze Airbnb woning in Raadhuiskwartier in Damsigt en omgeving is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Manon die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 402,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg > Damsigt en omgeving > Raadhuiskwartier > 2264CR
  Spacious apartment near The Hague

  Dit Airbnb appartement in Damcentrum in Leidschendam-Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Brigit die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 57,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg > Leidschendam-Centrum > Damcentrum > 2265AJ
  ROMANTIC ATTIC on the waterfront

  Dit Airbnb appartement in Landelijk gebied Stompwijk in Stompwijk is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ed die sinds 1 augustus 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 71,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg > Stompwijk > Landelijk gebied Stompwijk > 2266GN
  Sailing Yacht 'Elsdyret' The Hague

  Deze boot in Schakenbosch in Park Veursehout is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Jorrit die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 33,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg > Park Veursehout > Schakenbosch > 2264EH
  Authentiek & knus Hollands huisje

  Deze Airbnb woning in Verzetsheldenwijk in Damsigt en omgeving is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Liselotte die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg > Damsigt en omgeving > Verzetsheldenwijk > 2264XT
  Corner Terrace House at The Hague's Suburbs

  Deze Airbnb woning in Voorburg Oud in Voorburg Midden is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Ishmayel die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 103,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg > Voorburg Midden > Voorburg Oud > 2271HK
  Double room in the house w/garden

  Deze Airbnb kamer in 't Lien in 't Lien en omgeving is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Robert & Robbie die sinds 1 juli 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 57,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg > Park Veursehout > Schakenbosch > 2264EE
  Loft Apartment in Park

  Dit Airbnb appartement in Voorburg Midden in de gemeente Leidschendam-Voorburg is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Juan Carlos die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 144,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg > Voorburg Midden > Voorburg Midden > 2274KR
  Characteristic home nearby the beach

  Deze Airbnb woning in Voorburg Midden in de gemeente Leidschendam-Voorburg is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door André die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 159,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg > Voorburg Midden > Voorburg Midden > 2274KH
  Typical Dutch house, free parking, big terrase

  Deze Airbnb woning in Voorburg Noord in de gemeente Leidschendam-Voorburg is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Cristina die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 62,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg > Voorburg Noord > Voorburg Noord > 2274ST

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Leidschendam-Voorburg

  Instellen

  Meer nieuws in Leidschendam-Voorburg

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement