Airbnb kamers en woningen in de wijk Essesteijn

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Essesteijn.

  Donderdag 12 oktober 2017

  LukoseVille Voorburg

  Dit herenhuis in Essesteijn in de gemeente Leidschendam-Voorburg is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Jones Lukose die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 52,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg > Essesteijn > Essesteijn > 2272EE
  Lovely House With Sunny Garden & Free Parking

  Deze Airbnb woning in Essesteijn in de gemeente Leidschendam-Voorburg is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nanneke die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg > Essesteijn > Essesteijn > 2272HL
  Leuke familiewoning in een groene wijk

  Deze Airbnb woning in Essesteijn in de gemeente Leidschendam-Voorburg is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 3 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Gideon die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 123,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg > Essesteijn > Essesteijn > 2272ED
  Ruime kamer

  Deze Airbnb kamer in Essesteijn in de gemeente Leidschendam-Voorburg is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anneco die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg > Essesteijn > Essesteijn > 2272EM

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Slaapkamer voor 1 persoon

  Deze Airbnb kamer in Essesteijn in de gemeente Leidschendam-Voorburg is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anneco die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 16,00 euro.

  Leidschendam-Voorburg > Essesteijn > Essesteijn > 2272ES

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Essesteijn

  Instellen

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement