Airbnb kamers en woningen in de wijk Huissen

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Huissen.

  Maandag 9 oktober 2017

  Luxe en modern huis dichtbij Arnhem

  Deze Airbnb woning in Zilverkamp in Huissen is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Isabella die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 258,00 euro.

  Lingewaard » Huissen » Zilverkamp » 6852JS

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Slaapplaats nabij Arnhem/Nijmegen met extra's

  Deze Airbnb kamer in Zilverkamp in Huissen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Margriet die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Lingewaard » Huissen » Zilverkamp » 6852JP
  Tuin appartement in Angeren

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Het Zand in Huissen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wout die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 57,00 euro.

  Lingewaard » Huissen » Verspreide huizen Het Zand » 6851EC
  Arnhem/Nijmegen, landelijk, juli

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Het Zand in Huissen is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 13 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gerard die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 52,00 euro.

  Lingewaard » Huissen » Verspreide huizen Het Zand » 6851GD
  Fijne zolderetage (slaap- en woonkamer!)

  Deze Airbnb kamer in Uitbreiding Stad Huissen in Huissen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hans die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 47,00 euro.

  Lingewaard » Huissen » Uitbreiding Stad Huissen » 6852ND
  Modern family house nearby Arnhem!

  Deze Airbnb woning in Zilverkamp in Huissen is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Isabella die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 67,00 euro.

  Lingewaard » Huissen » Zilverkamp » 6852LE

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Huissen

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?