Airbnb kamers en woningen in de gemeente Lopik

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Lopik.

Filter

Maandag 9 oktober 2017

Dit Airbnb appartement in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg in Lopik, Benschop en Polsbroek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anita die sinds 1 november 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 88,00 euro.

Lopik > Lopik, Benschop en Polsbroek > Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg > 3415PT
Bed & Breakfast in het voorhuis van woonboerderij!

Deze Airbnb kamer in Zevender in Lopik, Benschop en Polsbroek is geschikt voor maximaal 5 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wilma die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 88,00 euro.

Lopik > Lopik, Benschop en Polsbroek > Zevender > 3411AT
Kamer 2: Kip

Deze Airbnb kamer in Benschop Boveneind-Benedeneind in Lopik, Benschop en Polsbroek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Annette die sinds 1 maart 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

Lopik > Lopik, Benschop en Polsbroek > Benschop-Dorp > 3405XG
Bed & Breakfast in oud Koetshuis

Deze Airbnb flat in Lopikerkapel in Lopik, Benschop en Polsbroek is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Carole die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 62,00 euro.

Lopik > Lopik, Benschop en Polsbroek > Lopikerkapel > 3412KH
Inpandig appartement

Dit Airbnb appartement in Benschop Boveneind-Benedeneind in Lopik, Benschop en Polsbroek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kees die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

Lopik > Lopik, Benschop en Polsbroek > Benschop-Dorp > 3405BG

Zaterdag 7 oktober 2017

Ruim en gezellig 'tiny house' in het groene hart

Dit Airbnb appartement in Jaarsveld in Lopik, Benschop en Polsbroek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maartje die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 57,00 euro.

Lopik > Lopik, Benschop en Polsbroek > Jaarsveld > 3413MK
Green Hart Netherlands

Deze Airbnb kamer in Lopik-Dorp in Lopik, Benschop en Polsbroek is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ruben die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

Lopik > Lopik, Benschop en Polsbroek > Lopik-Dorp > 3411ZK
Boern Logies Lekker Buiten

Deze Airbnb woning in Lekdijk tussen Jaarsveld en Schoonhoven in Lopik, Benschop en Polsbroek is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ida die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 47,00 euro.

Lopik > Lopik, Benschop en Polsbroek > Lekdijk tussen Jaarsveld en Schoonhoven > 3411MX
Vakantiehuis op boerderij (Utrecht)

Deze Airbnb woning in Wielsekade in Lopik, Benschop en Polsbroek is geschikt voor maximaal 12 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 6 slaapkamers met 12 bedden en heeft 6 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Marga die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 180,00 euro.

Lopik > Lopik, Benschop en Polsbroek > Wielsekade > 3411AN
Ruim appartement in oude boerderij

Dit Airbnb appartement in Cabauw in Lopik, Benschop en Polsbroek is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Herald die sinds 1 december 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 57,00 euro.

Lopik > Lopik, Benschop en Polsbroek > Cabauw > 3411EC

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Lopik

Instellen

Meer nieuws in Lopik

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement