Airbnb kamers en woningen in de gemeente Maassluis

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Maassluis.

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Private Floor in Maassluis

  Deze Airbnb kamer in Steendijkpolder Zuid in Steendijkpolder is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Chris die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Maassluis > Steendijkpolder > Steendijkpolder Zuid > 3146VE
  Comfortabele woning

  Deze Airbnb woning in Taanschuurpolder in de gemeente Maassluis is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gersom die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 75,00 euro.

  Maassluis > Taanschuurpolder > Taanschuurpolder > 3143LL
  Enjoy picturesque Maassluis!

  Deze Airbnb woning in Vertobuurt in Dijkpolder is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Fabienne die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Maassluis > Dijkpolder > Vertobuurt > 3142EB
  Hostel Zeesleper Elbe

  Deze boot in Taanschuurpolder in de gemeente Maassluis is geschikt voor maximaal 16 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 10 slaapkamers met 16 bedden en heeft 4 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Roger die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 196,00 euro.

  Maassluis > Taanschuurpolder > Taanschuurpolder > 3143CD
  Pittoresk Maassluis, near Den Hague & Rotterdam.

  Deze Airbnb woning in Vogelbuurt in Burgemeesterswijk is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Els die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

  Maassluis > Burgemeesterswijk > Vogelbuurt > 3145AB
  Apartment close by City & Beach

  Dit Airbnb appartement in Burgemeesterswijk in de gemeente Maassluis is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Juliette die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 64,00 euro.

  Maassluis > Burgemeesterswijk > Burgemeesterswijk > 3145SZ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Maassluis

  Instellen

  Meer nieuws in Maassluis

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement