Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de gemeente Maastricht

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Maastricht.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Nice fully furnished room close to centre

  Deze Airbnb kamer in Kommelkwartier in Centrum is geschikt voor maximaal 1 gast. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Giel die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Maastricht » Centrum » Kommelkwartier » 6211PD
  Prachtig ruim & licht appartement

  Dit Airbnb appartement in Mariaberg in Buitenwijk West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joni die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 61,00 euro.

  Maastricht » Buitenwijk West » Mariaberg » 6214RM
  Comfortable app,close 2 city centre

  Dit Airbnb appartement in Brusselsepoort in Buitenwijk West is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dominique die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 143,00 euro.

  Maastricht » Buitenwijk West » Brusselsepoort » 6216BT
  Annelies Place to B & B kamer TOM

  Deze Airbnb kamer in Biesland in Buitenwijk Zuidwest is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Annelies die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 103,00 euro.

  Maastricht » Buitenwijk Zuidwest » Biesland » 6213BG
  The Beautiful Blue Room for 1

  Deze Airbnb kamer in Mariaberg in Buitenwijk West is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marilyn die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

  Maastricht » Buitenwijk West » Mariaberg » 6214TZ
  Gezellige 2p. gelijkvloers woning!

  Deze Airbnb woning in Belfort in Buitenwijk West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Roderick die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 206,00 euro.

  Maastricht » Buitenwijk West » Belfort » 6216RX
  Moderne, sfeervolle studio in hartje Wyck

  Dit Airbnb appartement in Wyck in Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joris die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 62,00 euro.

  Maastricht » Centrum » Wyck » 6221EW
  Cosy and bright room in Maastricht

  Deze Airbnb kamer in Brusselsepoort in Buitenwijk West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lina die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Maastricht » Buitenwijk West » Brusselsepoort » 6217KA
  Spacious room 5 mins from centre Maastricht

  Deze Airbnb kamer in Mariaberg in Buitenwijk West is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Giel die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Maastricht » Buitenwijk West » Mariaberg » 6214AA
  Moderne studio in het centrum van Maastricht

  Dit Airbnb appartement in Statenkwartier in Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Camiel die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

  Maastricht » Centrum » Statenkwartier » 6211PE
  Guesthouse Figaro Single Room

  Deze Airbnb kamer in Heugem in Buitenwijk Zuidoost is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Noel die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 37,00 euro.

  Maastricht » Buitenwijk Zuidoost » Heugem » 6229VP
  Prive eilandje: een Oase op het water in de haven.

  Deze boot in Heugem in Buitenwijk Zuidoost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eric & Katinka die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 114,00 euro.

  Maastricht » Buitenwijk Zuidoost » Heugem » 6229AM
  gezellige kamer / lekkerste bakker vlakbij

  Deze Airbnb kamer in Brusselsepoort in Buitenwijk West is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ine die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Maastricht » Buitenwijk West » Brusselsepoort » 6217KM
  Great apartment near downtown Maastricht! #rentme!

  Dit Airbnb appartement in Brusselsepoort in Buitenwijk West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kenneth die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 59,00 euro.

  Maastricht » Buitenwijk West » Brusselsepoort » 6217JJ
  Een intieme ambiance, ´Vrijthof´

  Deze Airbnb kamer in Kommelkwartier in Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Alie die sinds 1 april 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 87,00 euro.

  Maastricht » Centrum » Kommelkwartier » 6211NP
  Modern ingericht appartement, Perfecte ligging

  Dit Airbnb appartement in Malberg in Buitenwijk West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Danny die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 155,00 euro.

  Maastricht » Buitenwijk West » Malberg » 6218CG
  DesignLoft (2nd) in Center Mstricht

  Dit Airbnb appartement in Statenkwartier in Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Aimée die sinds 1 juni 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 160,00 euro.

  Maastricht » Centrum » Statenkwartier » 6211SZ
  Welcome to Guesthouse Maastricht!

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad in Centrum is geschikt voor maximaal 3 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Romy die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 65,00 euro.

  Maastricht » Centrum » Binnenstad » 6211HX
  Bijzonder huis in de stad

  Deze Airbnb woning in Mariaberg in Buitenwijk West is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Piekel die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 103,00 euro.

  Maastricht » Buitenwijk West » Mariaberg » 6214AW
  B&B De Roej Poort Maastricht - Geheel Vakantiehuis

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Heugem in Buitenwijk Zuidoost is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Myra die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 156,00 euro.

  Maastricht » Buitenwijk Zuidoost » Heugem » 6229AH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Maastricht

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?