Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Abbekerk

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Abbekerk.

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Spacious family house

  Deze Airbnb woning in Abbekerk in Abbebroek is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 10 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rob die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 103,00 euro.

  Medemblik » Abbebroek » Abbekerk » 1657ED
  Grote vrijstaande woning

  Deze Airbnb woning in Abbekerk in Abbebroek is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Sander die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 257,00 euro.

  Medemblik » Abbebroek » Abbekerk » 1657KH
  Sfeervolle boerderij-woning

  Deze Airbnb woning in Abbekerk in Abbebroek is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Femke die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 93,00 euro.

  Medemblik » Abbebroek » Abbekerk » 1657LH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Abbekerk

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?