Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Nibbixwoud en Wijzend

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Nibbixwoud en Wijzend.

  Vrijdag 6 oktober 2017

  De Smederij: karakteristiek appartement

  Dit Airbnb appartement in Nibbixwoud en Wijzend in de gemeente Medemblik is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Theo & Ageeth die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 123,00 euro.

  Medemblik » Nibbixwoud en Wijzend » Nibbixwoud en Wijzend » 1688CJ
  Nibbixwoud

  Deze Airbnb woning in Nibbixwoud en Wijzend in de gemeente Medemblik is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Scot die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 53,00 euro.

  Medemblik » Nibbixwoud en Wijzend » Nibbixwoud en Wijzend » 1688CS
  Vrijstaand huis met veranda in Nibbixwoud

  Deze Airbnb woning in Nibbixwoud en Wijzend in de gemeente Medemblik is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 8 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lida die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 113,00 euro.

  Medemblik » Nibbixwoud en Wijzend » Nibbixwoud en Wijzend » 1688CW
  woning Nibbixwoud voor 4 personen

  Deze Airbnb woning in Nibbixwoud en Wijzend in de gemeente Medemblik is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gerard die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 52,00 euro.

  Medemblik » Nibbixwoud en Wijzend » Nibbixwoud en Wijzend » 1688CX

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nibbixwoud en Wijzend

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?