Airbnb kamers en woningen in de buurt Meerssen

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Meerssen.

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Gedeeld appartement bij Maastricht

  Dit Airbnb appartement in Meerssen in de gemeente Meerssen is geschikt voor maximaal 9 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 9 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Monique En Gustaaf die sinds 1 april 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 93,00 euro.

  Meerssen > Meerssen > Meerssen > 6231RJ
  kamer Bimba bij Maastricht

  Deze Airbnb kamer in Meerssen in de gemeente Meerssen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ellen die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Meerssen > Meerssen > Meerssen > 6231EP
  Kamer Farfar(2) dichtbij Maastricht

  Deze Airbnb kamer in Meerssen in de gemeente Meerssen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ellen die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Meerssen > Meerssen > Meerssen > 6231EK
  sfeervol familiehuis in meerssen

  Deze Airbnb woning in Meerssen in de gemeente Meerssen is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gitte die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 116,00 euro.

  Meerssen > Meerssen > Meerssen > 6231JT
  Cycling paradise close to Maastricht / Valkenburg

  Dit Airbnb appartement in Meerssen in de gemeente Meerssen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nanja die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Meerssen > Meerssen > Meerssen > 6231KP

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Meerssen

  Instellen

  Meer nieuws in Meerssen

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement