Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de gemeente Middelburg

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Middelburg.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  knus verblijf

  Deze Airbnb kamer in Brigdamme in Middelburg-Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Conny die sinds 1 december 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Middelburg » Middelburg-Noord » Brigdamme » 4333GG
  Heerlijke havenstudio. Zeer geschikt voor expat(s)

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad in Middelburg-Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 14 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Simone die sinds 1 december 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 47,00 euro.

  Middelburg » Middelburg-Centrum » Binnenstad » 4331HD
  Cosy house in the city centre, 7 p.

  Dit herenhuis in Binnenstad in Middelburg-Centrum is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door MiAr & Co die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 180,00 euro.

  Middelburg » Middelburg-Centrum » Binnenstad » 4331CJ
  Room 1

  Deze Airbnb kamer in Stromenwijk/'t Zand in Middelburg-Zuidwest is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Irma die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 57,00 euro.

  Middelburg » Middelburg-Zuidwest » Stromenwijk/'t Zand » 4335AT
  Kamer Forsyth, waar overnachten een beleving is...

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad in Middelburg-Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Els die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 101,00 euro.

  Middelburg » Middelburg-Centrum » Binnenstad » 4331BE
  B&B apartment

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Binnenstad in Middelburg-Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mart die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 113,00 euro.

  Middelburg » Middelburg-Centrum » Binnenstad » 4331PC
  Luxe, woning beganegrM'burg Centrum

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad in Middelburg-Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Soeminie die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 185,00 euro.

  Middelburg » Middelburg-Centrum » Binnenstad » 4331AA
  lovely chalet in beautiful garden

  Deze Airbnb hut in Griffioen in Middelburg-Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Corienne die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 56,00 euro.

  Middelburg » Middelburg-Noord » Griffioen » 4334BS
  Cosy appartement in Middelburg

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad in Middelburg-Centrum is geschikt voor maximaal 8 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 8 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ineke & Hein die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 128,00 euro.

  Middelburg » Middelburg-Centrum » Binnenstad » 4331PN
  Room 6

  Deze Airbnb kamer in Stromenwijk/'t Zand in Middelburg-Zuidwest is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Irma die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 46,00 euro.

  Middelburg » Middelburg-Zuidwest » Stromenwijk/'t Zand » 4335AZ
  De Oranjestam

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad in Middelburg-Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Paul die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 82,00 euro.

  Middelburg » Middelburg-Centrum » Binnenstad » 4331HC
  luxe kamer. met balkon + eigen badk

  Deze Airbnb kamer in Middelburg-Zuid in Middelburg-Zuidoost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bart die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Middelburg » Middelburg-Zuidoost » Middelburg-Zuid » 4336DR

  Donderdag 12 oktober 2017

  Privé Retro Kamer in het centrum (2p)

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad in Middelburg-Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door MiAr & Co die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 70,00 euro.

  Middelburg » Middelburg-Centrum » Binnenstad » 4331SH
  Huusje bij boerderij, rustig en landelijk

  Dit Airbnb appartement in Verspreide huizen in het Noordoosten in Middelburg-Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mary die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 114,00 euro.

  Middelburg » Middelburg-Noord » Verspreide huizen in het Noordoosten » 4332SJ
  'Mighty mermaid' haven studio

  Dit herenhuis in Binnenstad in Middelburg-Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Simone die sinds 1 december 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 57,00 euro.

  Middelburg » Middelburg-Centrum » Binnenstad » 4331GR
  Kamer Savannah, waar overnachten een beleving is

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad in Middelburg-Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Els die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 101,00 euro.

  Middelburg » Middelburg-Centrum » Binnenstad » 4331GB
  cosy house near city+ beach

  Deze Airbnb kamer in Brigdamme in Middelburg-Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Conny die sinds 1 december 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 57,00 euro.

  Middelburg » Middelburg-Noord » Brigdamme » 4333GH
  Room 4

  Deze Airbnb kamer in Stromenwijk/'t Zand in Middelburg-Zuidwest is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Irma die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Middelburg » Middelburg-Zuidwest » Stromenwijk/'t Zand » 4335AX
  Studio Appartement in oude centrum

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad in Middelburg-Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Leah die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 36,00 euro.

  Middelburg » Middelburg-Centrum » Binnenstad » 4332AB
  2 ps appartment, centrum Middelburg

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad in Middelburg-Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rens die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Middelburg » Middelburg-Centrum » Binnenstad » 4331KS

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Middelburg

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?