Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Maasland

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Maasland.

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Maasland - Kamer Ferdy

  Deze Airbnb kamer in Dijkpolder in Maasland is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door PieterJan die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 25,00 euro.

  Midden-Delfland » Maasland » Dijkpolder » 3155XC
  kamer B in B&B 1 of 2 persoons

  Deze Airbnb kamer in Dijkpolder in Maasland is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bed & Breakfast die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Midden-Delfland » Maasland » Dijkpolder » 3155XD
  Maasland - Kamer Brenda

  Deze Airbnb kamer in Dijkpolder in Maasland is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door PieterJan die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Midden-Delfland » Maasland » Dijkpolder » 3155EE
  Kamer C in B&B Maasland 5 kamers

  Deze Airbnb kamer in Dijkpolder in Maasland is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bed & Breakfast die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 81,00 euro.

  Midden-Delfland » Maasland » Dijkpolder » 3155XD
  Kamer E B&B Maasland met 5 kamers

  Deze Airbnb kamer in Dijkpolder in Maasland is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bed & Breakfast die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 81,00 euro.

  Midden-Delfland » Maasland » Dijkpolder » 3155EC
  Kamer D familiekamer B&B Maasland

  Deze Airbnb kamer in Dijkpolder in Maasland is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bed & Breakfast die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 102,00 euro.

  Midden-Delfland » Maasland » Dijkpolder » 3155XD
  Bed & Breakfast met 5 gastenkamers

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Maasland in de gemeente Midden-Delfland is geschikt voor maximaal 13 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 13 bedden en heeft 5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Bed & Breakfast die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 412,00 euro.

  Midden-Delfland » Maasland » Maasland » 3155BH
  Maasland - Kamer Frans

  Deze Airbnb kamer in Dijkpolder in Maasland is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door PieterJan die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Midden-Delfland » Maasland » Dijkpolder » 3155EE
  kamer A in B&B Maasland 5 kamers

  Deze Airbnb kamer in Dijkpolder in Maasland is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bed & Breakfast die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 81,00 euro.

  Midden-Delfland » Maasland » Dijkpolder » 3155XD
  Maasland

  Deze Airbnb woning in Maasland in de gemeente Midden-Delfland is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Arthur die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 257,00 euro.

  Midden-Delfland » Maasland » Maasland » 3155GM
  Comfortabel, luxe Vakantiehuis.

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Duifpolder en omgeving in Maasland is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maarten die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Midden-Delfland » Maasland » Verspreide huizen Duifpolder en omgeving » 3155CB

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Maasland

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?