Airbnb kamers en woningen in de buurt Verspreide huizen Hoogersmilde

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Verspreide huizen Hoogersmilde.

  Maandag 9 oktober 2017

  Stacaravan in het bosrijke Drenthe

  Deze chalet in Hoogersmilde-Centrum in Hoogersmilde is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Demi die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 40,00 euro.

  Midden-Drenthe > Hoogersmilde > Verspreide huizen Hoogersmilde > 9423TA

  Zaterdag 7 oktober 2017

  It Bosk

  Deze Airbnb hut in Verspreide huizen Hoogersmilde in Hoogersmilde is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 8 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Jikke die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 134,00 euro.

  Midden-Drenthe > Hoogersmilde > Verspreide huizen Hoogersmilde > 9423TC
  Heerlijk 4 pers. Chalet op familiecamping.

  Deze chalet in Verspreide huizen Hoogersmilde in Hoogersmilde is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jikkie die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 72,00 euro.

  Midden-Drenthe > Hoogersmilde > Verspreide huizen Hoogersmilde > 9423TC
  Mooi rustige plek naast het Friese Drentse wold

  Deze chalet in Hoogersmilde-Centrum in Hoogersmilde is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Johannes die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 36,00 euro.

  Midden-Drenthe > Hoogersmilde > Verspreide huizen Hoogersmilde > 9423TA
  Vakantiehuis midden in de natuur

  Deze Airbnb villa in Hoogersmilde-Centrum in Hoogersmilde is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hendrien die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 87,00 euro.

  Midden-Drenthe > Hoogersmilde > Verspreide huizen Hoogersmilde > 9423TA

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement