Airbnb kamers en woningen in de wijk Mill

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Mill.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  City Resort Hotel Mill - vliegtuigsuites

  Deze Airbnb kamer in Mill-Centrum in Mill is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door City Resort die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 267,00 euro.

  Mill en Sint Hubert > Mill > Mill-Centrum > 5451AA
  Vrij appartement met 4 of 6 slaapplaatsen

  Dit Airbnb appartement in Verspreide huizen Achterdijk-Roijendijk in Mill is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sineke die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 88,00 euro.

  Mill en Sint Hubert > Mill > Verspreide huizen Achterdijk-Roijendijk > 5451ND
  Landelijke B&B in Brabant. Appartement.

  Dit Airbnb appartement in Verspreide huizen Achterdijk-Roijendijk in Mill is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Danielle die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Mill en Sint Hubert > Mill > Verspreide huizen Achterdijk-Roijendijk > 5451NJ
  Droomlocatie landgoed De Venhoeve

  Deze chalet in Verspreide huizen Meren-De Gagel in Mill is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tonny die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 98,00 euro.

  Mill en Sint Hubert > Mill > Verspreide huizen Meren-De Gagel > 5451NA

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement