Airbnb kamers en woningen in de gemeente Neder-Betuwe

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Neder-Betuwe.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Boomgaardhuisje

  Deze Airbnb hut in Verspreide huizen Dodewaard-Oost en Wely in Dodewaard is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ageeth die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 56,00 euro.

  Neder-Betuwe > Dodewaard > Verspreide huizen Dodewaard-Oost en Wely > 6669DR
  Ruime kamers in sfeervol monument de 'Flesch'

  Deze Airbnb kamer in Kom Dodewaard met Hien in Dodewaard is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Henny die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 28,00 euro.

  Neder-Betuwe > Dodewaard > Kom Dodewaard met Hien > 6669CP
  De Essendaal Echteld

  Dit Airbnb appartement in Verspreide huizen Echteld-Waalbandijk in Echteld is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Steven die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Neder-Betuwe > Echteld > Verspreide huizen Echteld-Waalbandijk > 4054MG
  Huis met mooie tuin in de Betuwe

  Deze Airbnb woning in Kom Dodewaard met Hien in Dodewaard is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 14 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Martin die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 59,00 euro.

  Neder-Betuwe > Dodewaard > Kom Dodewaard met Hien > 6669CL
  Welkom in het Gasthuis in de Betuwe

  Deze Airbnb villa in Kom Dodewaard met Hien in Dodewaard is geschikt voor maximaal 14 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 7 slaapkamers met 14 bedden en heeft 7 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Caroline die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 824,00 euro.

  Neder-Betuwe > Dodewaard > Kom Dodewaard met Hien > 6669AC

  Maandag 9 oktober 2017

  ruime kamers in sfeervol monument de 'Flesch'

  Deze Airbnb kamer in Kom Dodewaard met Hien in Dodewaard is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Henny die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 28,00 euro.

  Neder-Betuwe > Dodewaard > Kom Dodewaard met Hien > 6669AA
  Countryside! Nieuwbouwhuis in een prachtgebied

  Deze Airbnb woning in Opheusden in Kesteren is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hanneke die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 62,00 euro.

  Neder-Betuwe > Kesteren > Opheusden > 4043LP
  Bed and Breakfast 't haasje

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Ochten in Echteld is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Heleen die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 82,00 euro.

  Neder-Betuwe > Echteld > Verspreide huizen Ochten > 4051CP
  Ontspan volledig op ons schip

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Kesteren in Kesteren is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Teus En Marloes die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Neder-Betuwe > Kesteren > Verspreide huizen Kesteren > 4043JW
  Ruim appartement in monumentale Betuwse boerderij

  Dit Airbnb appartement in Verspreide huizen Lede en Oudewaard in Kesteren is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Ineke die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 124,00 euro.

  Neder-Betuwe > Kesteren > Verspreide huizen Lede en Oudewaard > 4041AW
  Echteld in de Betuwe

  Deze gastsuite in Verspreide huizen Echteld-Waalbandijk in Echteld is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Steven die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze gastsuite is 49,00 euro.

  Neder-Betuwe > Echteld > Verspreide huizen Echteld > 4054MH
  Sfeervolle, gastvrije B&B- Betuwe De Drômegaard

  Deze Airbnb kamer in Kesteren in de gemeente Neder-Betuwe is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Henrike die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Neder-Betuwe > Kesteren > Kesteren > 4041CM
  Vrijstaande vakantiewoning met tuin

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Lede en Oudewaard in Kesteren is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dorine die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 56,00 euro.

  Neder-Betuwe > Kesteren > Verspreide huizen Lede en Oudewaard > 4041AW

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Neder-Betuwe

  Instellen

  Wijken in Neder-Betuwe

  Meer nieuws in Neder-Betuwe

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement