Airbnb kamers en woningen in de wijk Kesteren

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Kesteren.

  Maandag 9 oktober 2017

  Countryside! Nieuwbouwhuis in een prachtgebied

  Deze Airbnb woning in Opheusden in Kesteren is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hanneke die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 62,00 euro.

  Neder-Betuwe > Kesteren > Opheusden > 4043LP
  Ontspan volledig op ons schip

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Kesteren in Kesteren is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Teus En Marloes die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Neder-Betuwe > Kesteren > Verspreide huizen Kesteren > 4043JW
  Ruim appartement in monumentale Betuwse boerderij

  Dit Airbnb appartement in Verspreide huizen Lede en Oudewaard in Kesteren is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Ineke die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 124,00 euro.

  Neder-Betuwe > Kesteren > Verspreide huizen Lede en Oudewaard > 4041AW
  Sfeervolle, gastvrije B&B- Betuwe De Drômegaard

  Deze Airbnb kamer in Kesteren in de gemeente Neder-Betuwe is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Henrike die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Neder-Betuwe > Kesteren > Kesteren > 4041CM
  Vrijstaande vakantiewoning met tuin

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Lede en Oudewaard in Kesteren is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dorine die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 56,00 euro.

  Neder-Betuwe > Kesteren > Verspreide huizen Lede en Oudewaard > 4041AW

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement