Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de gemeente Nijmegen

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Nijmegen.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Topkamer 20m2 aan stadscentrum!

  Deze Airbnb kamer in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nelis die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 35,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524GE
  Private room in the center of Nijmegen!

  Deze Airbnb kamer in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Els die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512EL
  Kamer in rustige woning met tuin tijdens 4daagse!

  Deze Airbnb kamer in Biezen in Nijmegen-Oud-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Vln die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oud-West » Biezen » 6541NT
  Nice room in a sunny house

  Deze Airbnb kamer in Wolfskuil in Nijmegen-Oud-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Charlotte die sinds 1 februari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 71,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oud-West » Wolfskuil » 6542PB
  Comfortabele en moderne kamer, aan 't stadscentrum

  Deze Airbnb kamer in Wolfskuil in Nijmegen-Oud-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Roelof & Jeannette die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 46,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oud-West » Wolfskuil » 6542ZR
  2 Sfeervolle tweepersoonskamers

  Deze Airbnb kamer in Wolfskuil in Nijmegen-Oud-West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anne die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 134,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oud-West » Wolfskuil » 6542VW
  Room 4 one with balcony!

  Deze Airbnb kamer in Stadscentrum in Nijmegen-Centrum is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Menno die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 24,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Centrum » Stadscentrum » 6511NA
  Gezellige 2pers studentenkamer tijdens de 4daagse!

  Deze gedeelde kamer in Stadscentrum in Nijmegen-Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eva die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze gedeelde kamer is 67,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Centrum » Stadscentrum » 6511NA
  Mooi en ruim in het centrum van Nijmegen

  Dit Airbnb appartement in Stadscentrum in Nijmegen-Centrum is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Derk die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 73,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Centrum » Stadscentrum » 6511BE
  Sfeervol in hartje Nijmegen

  Deze Airbnb kamer in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marlies die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 33,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512AW
  Spacious room in heart of Nijmegen

  Deze Airbnb kamer in Stadscentrum in Nijmegen-Centrum is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Robert die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Centrum » Stadscentrum » 6511HB
  Op 200 meter van de 4daagse start in het centurm

  Deze Airbnb kamer in Stadscentrum in Nijmegen-Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Guillem die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 25,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Centrum » Stadscentrum » 6511MZ
  Complete furnished appartment with private garden.

  Dit Airbnb appartement in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mirjam die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512AW
  Mooi appartement met luxe badkamer

  Dit Airbnb appartement in Hazenkamp in Nijmegen-Midden is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Patrick die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 91,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Midden » Hazenkamp » 6531JE
  Room 3 Frans Hals occup. Till nov17

  Deze Airbnb kamer in Altrade in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Yolanda die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Altrade » 6521NP
  Tweepersoonskamer

  Deze Airbnb kamer in Groenewoud in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maike die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Groenewoud » 6525CE
  Luxury; double room in Manor House with Jacuzzi

  Deze Airbnb kamer in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Monique die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 123,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524HP
  Central Location. Central Station en Univ.

  Deze Airbnb kamer in Nije Veld in Nijmegen-Midden is geschikt voor maximaal 1 gast. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kiki die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 24,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Midden » Nije Veld » 6531EG
  Sfeervol huis met gezellige tuin

  Deze Airbnb woning in Hazenkamp in Nijmegen-Midden is geschikt voor maximaal 5 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tjarda die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 139,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Midden » Hazenkamp » 6531KJ
  2 rooms for rent during Vierdaagse-1km from start

  Deze Airbnb kamer in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Niels die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 206,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524NB

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nijmegen

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?