Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Heijendaal

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Heijendaal.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Nijmegen Heyendaal

  Deze Airbnb kamer in Heijendaal in Nijmegen-Midden is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ineke die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 37,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Midden » Heijendaal » 6525EM
  Great room in Nijmegen

  Deze Airbnb kamer in Heijendaal in Nijmegen-Midden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ben die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Midden » Heijendaal » 6525JG
  Studio voor Nijmeegse vierdaagse(feesten)

  Deze Airbnb kamer in Heijendaal in Nijmegen-Midden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anne die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Midden » Heijendaal » 6525JG
  Vierdaagse-kamer

  Deze Airbnb kamer in Heijendaal in Nijmegen-Midden is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sascha die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 49,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Midden » Heijendaal » 6525JK
  Huge room between centre and uni!

  Deze Airbnb kamer in Heijendaal in Nijmegen-Midden is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maria die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 26,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Midden » Heijendaal » 6525GJ
  Modern studenten privé appartement

  Dit Airbnb appartement in Heijendaal in Nijmegen-Midden is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Fabian die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 40,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Midden » Heijendaal » 6525ED

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Heijendaal

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?