Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Bottendaal

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Bottendaal.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Private room in the center of Nijmegen!

  Deze Airbnb kamer in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Els die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512EL
  Complete furnished appartment with private garden.

  Dit Airbnb appartement in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mirjam die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512AW
  Sfeervol in hartje Nijmegen

  Deze Airbnb kamer in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marlies die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 33,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512AW
  Dubbele kamer in woongemeenschap

  Deze Airbnb kamer in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Rene die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 61,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512JG
  Studio dicht bij de wedren

  Dit Airbnb appartement in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lieske die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 76,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512BD

  Donderdag 12 oktober 2017

  Heerlijk huis met groen (stads)hart

  Deze Airbnb woning in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bart & Rinny die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 71,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512HX
  B&B(6) 2p nabij centrum Nijmegen

  Deze Airbnb kamer in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft . Bij aankomst word je welkom geheten door Rita (En Jos) die sinds 1 februari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 39,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512BP

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Centraal, ruim appartement te huur

  Dit Airbnb appartement in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Merel die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 41,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512AW
  Comfy private apartment in a family home

  Dit Airbnb appartement in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sophie die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512CJ
  Appartement in hartje Nijmegen

  Dit Airbnb appartement in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jelle die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 72,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512BB
  Nijmegen

  Dit herenhuis in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Sara die sinds 1 november 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 83,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512EH
  Vierdaagse in het centrum

  Deze Airbnb kamer in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lieneke die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512BM
  Licht 2 kamer app. op toplocatie met daktuin 2 p.

  Deze Airbnb kamer in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eline die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 71,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512CD
  Ruime complete kamer, ideaal gelegen 2-pers

  Deze Airbnb kamer in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Eva die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 25,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512BH
  Kamer Vierdaagse Nijmegen

  Deze Airbnb kamer in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Daan die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512BT
  Adembenemend uitzicht en centraal

  Dit Airbnb appartement in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Janine die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 72,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512ES
  Bright big room near station/centre/university

  Deze Airbnb kamer in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tobias die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512CC
  Gezellige bovenwoning, 3 min lopen van het centrum

  Deze Airbnb kamer in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Sjoerd die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 91,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512DD
  Apartment from 1901 (bathroom/kitchen shared)

  Dit Airbnb appartement in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Werner die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 72,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512AT
  Sfeervolle studio met toplocatie

  Deze Airbnb kamer in Bottendaal in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sten die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 82,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Bottendaal » 6512BR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bottendaal

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?