Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Galgenveld

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Galgenveld.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Topkamer 20m2 aan stadscentrum!

  Deze Airbnb kamer in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nelis die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 35,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524GE
  Luxury; double room in Manor House with Jacuzzi

  Deze Airbnb kamer in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Monique die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 123,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524HP
  2 rooms for rent during Vierdaagse-1km from start

  Deze Airbnb kamer in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Niels die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 206,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524NB

  Donderdag 12 oktober 2017

  Colorfull and cosy appartement:)

  Dit Airbnb appartement in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marije die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524NC

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Gezellige 2 p.kamer bij Radbouduni/Dondersinst.

  Deze Airbnb kamer in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Anna die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524TE
  Strategisch tussen de 'Highlights' van Nijmegen

  Deze Airbnb kamer in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Monique die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524JL
  Studio aan Sint Annastraat, Centrum

  Deze Airbnb kamer in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Aron die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524LR
  Huis met balkon naast centrum Nijmegen

  Deze Airbnb woning in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Luuk die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 206,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524GD
  Kamer Nijmegen tijdens Vierdaagse max. 6 personen

  Deze Airbnb kamer in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anne die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524GC
  Strompel vanaf de Wedren je bed in!

  Deze Airbnb kamer in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marieke die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 113,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524KC
  Ruime kamer 29m2 + airco

  Deze Airbnb kamer in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jeroen die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524HG
  Big apartment 2-bedroom/bath/parkin

  Dit Airbnb appartement in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rs die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 79,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524GM
  Ruime, rustige kamer vlakbij Nijmegen centrum

  Deze Airbnb kamer in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lieve die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524JR
  Slaapplaats vierdaagse

  Deze Airbnb kamer in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mirthe die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524EK
  Nijmegen

  Dit Airbnb appartement in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door John die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 65,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524EC
  Vierdaagse kamer op top locatie

  Deze Airbnb kamer in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Josine die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524HG
  Woning op goede locatie voor de Vierdaagse!

  Deze Airbnb flat in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Igor die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 77,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524HS
  Maisonnette in hartje Nijmegen

  Dit herenhuis in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sjoerd die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 66,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524EB
  Kamer met balkon tijdens de 4-daagse.

  Deze Airbnb kamer in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wytse die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524JL
  Timorstraat Nijmegen

  Dit Airbnb appartement in Galgenveld in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Annet die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 41,00 euro.

  Nijmegen » Nijmegen-Oost » Galgenveld » 6524KH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Galgenveld

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?