Airbnb kamers en woningen in de buurt Ooyse Schependom

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Ooyse Schependom.

  Maandag 9 oktober 2017

  2-Person Room ideal for longer stay

  Deze Airbnb kamer in Ooyse Schependom in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wiel die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Ooyse Schependom > 6522KR
  Spacious apartment in Nijmegen city

  Dit Airbnb appartement in Ooyse Schependom in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Giliam En Layla die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 88,00 euro.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Ooyse Schependom > 6522KW
  1-Person Room ideal for longer stay

  Deze Airbnb kamer in Ooyse Schependom in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 14 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wiel die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 19,00 euro.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Ooyse Schependom > 6522KR
  Klein knus tuinhuis met douche/wc..

  Deze Airbnb woning in Ooyse Schependom in Nijmegen-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dorry En Arthur die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 72,00 euro.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Ooyse Schependom > 6522KV

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Ooyse Schependom

  Instellen

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement