Airbnb kamers en woningen in de buurt Wolfskuil

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Wolfskuil.

Filter

Vrijdag 13 oktober 2017

Nice room in a sunny house

Deze Airbnb kamer in Wolfskuil in Nijmegen-Oud-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Charlotte die sinds 1 februari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 71,00 euro.

Comfortabele en moderne kamer, aan 't stadscentrum

Deze Airbnb kamer in Wolfskuil in Nijmegen-Oud-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Roelof & Jeannette die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 46,00 euro.

2 Sfeervolle tweepersoonskamers

Deze Airbnb kamer in Wolfskuil in Nijmegen-Oud-West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anne die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 134,00 euro.

Karakteristieke woning nabij centrum in Nijmegen

Deze Airbnb woning in Wolfskuil in Nijmegen-Oud-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bo die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

Donderdag 12 oktober 2017

Beautiful characteric house nearby the city centre

Deze Airbnb woning in Wolfskuil in Nijmegen-Oud-West is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Valerie die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 41,00 euro.

Colourfull private artist's house

Dit Airbnb appartement in Wolfskuil in Nijmegen-Oud-West is geschikt voor maximaal 3 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lila die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 37,00 euro.

Dinsdag 10 oktober 2017

Appartement dichtbij het centrum van Nijmegen

Dit Airbnb appartement in Wolfskuil in Nijmegen-Oud-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Inge die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 36,00 euro.

Sfeervol huis op toplocatie!

Deze Airbnb woning in Wolfskuil in Nijmegen-Oud-West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Niekie die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 103,00 euro.

Nice house with big sunny garden

Deze Airbnb woning in Wolfskuil in Nijmegen-Oud-West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Philip die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 149,00 euro.

Aantrekkelijke familiewoning bij Nijmegen centrum

Deze Airbnb woning in Wolfskuil in Nijmegen-Oud-West is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Robert die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 170,00 euro.

4daagse B&B + massagetoestel!

Deze Airbnb kamer in Wolfskuil in Nijmegen-Oud-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tjarwin die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

Kamer te huur voor wandelaars!

Deze Airbnb kamer in Wolfskuil in Nijmegen-Oud-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Paul die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

Nice en cozy house Nijmegen!

Deze Airbnb woning in Wolfskuil in Nijmegen-Oud-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lotte die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 61,00 euro.

Gezellig kamer te huur Vierdaagse 2017

Deze Airbnb kamer in Wolfskuil in Nijmegen-Oud-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Raquel die sinds 1 augustus 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

Spacious apartment with balcony near city centre

Dit Airbnb appartement in Wolfskuil in Nijmegen-Oud-West is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kyra die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent