Airbnb kamers en woningen in de gemeente Oldambt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Oldambt.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Ruime schakelbungalow (6 personen)

  Deze Airbnb woning in Eexta in Scheemda-Heiligerlee is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Henk die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 128,00 euro.

  Oldambt > Scheemda-Heiligerlee > Eexta > 9679EL
  Nostalgisch logeren in boerderij

  Dit Airbnb appartement in Finsterwolde-Centrum in Finsterwolde is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 88,00 euro.

  Oldambt > Finsterwolde > Finsterwolde-Centrum > 9684CA
  Trekkershut op prachtige en rustige camping

  Deze Airbnb hut in Meerland in Midwolda is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 4 bedden en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Bas die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 36,00 euro.

  Oldambt > Midwolda > Meerland > 9682RV
  Knus en romantisch huisje Pierewaai

  Deze Airbnb woning in Oostwold in Midwolda is geschikt voor maximaal 4 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anita die sinds 1 november 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Oldambt > Midwolda > Oostwold > 9682PD
  B&B Meerland

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Meerland in Midwolda is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bas die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 41,00 euro.

  Oldambt > Midwolda > Meerland > 9682RR
  Luxe trekkershut met eigen badkamer

  Deze Airbnb hut in Meerland in Midwolda is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bas die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 36,00 euro.

  Oldambt > Midwolda > Meerland > 9682RV
  Sfeervol en romantisch vakantiehuisje Fladderak

  Deze Airbnb woning in Oostwold in Midwolda is geschikt voor maximaal 5 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anita die sinds 1 november 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Oldambt > Midwolda > Oostwold > 9682PC
  Cosy B&B in open countryside

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Finsterwolde in Finsterwolde is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Clari die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Oldambt > Finsterwolde > Verspreide huizen Finsterwolde > 9684TC
  Ruime woning in Galerie Waalkens

  Deze Airbnb villa in Finsterwolde-Centrum in Finsterwolde is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Merel die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 72,00 euro.

  Oldambt > Finsterwolde > Finsterwolde-Centrum > 9684CA
  Vakantiewoning met sauna in Rijksmonument

  Deze Airbnb woning in Finsterwolde-Centrum in Finsterwolde is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 8 bedden en heeft 2,5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Pasja die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 239,00 euro.

  Oldambt > Finsterwolde > Finsterwolde-Centrum > 9684CH
  Vakantiehuis Groningen - Blauwestad | Svea Stuga

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Finsterwolde in Finsterwolde is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gea die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Oldambt > Finsterwolde > Verspreide huizen Finsterwolde > 9684XA
  gastenverblijf LaKaserna in vm marechausseekazerne

  Deze Airbnb flat in Nieuweschans De Bron in Nieuweschans is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kobus die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 62,00 euro.

  Oldambt > Nieuweschans > Nieuweschans De Bron > 9693EP
  Gezellig oud Dijkhuis

  Deze Airbnb woning in Nieuweschans De Bron in Nieuweschans is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Kirsten die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 52,00 euro.

  Oldambt > Nieuweschans > Nieuweschans De Bron > 9693AB
  B&B in open countryside

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Finsterwolde in Finsterwolde is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Clari die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Oldambt > Finsterwolde > Verspreide huizen Finsterwolde > 9684TB
  Uitzicht op fantastische tuin

  Deze Airbnb kamer in Beerta-Centrum-West in Beerta is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ernst die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 25,00 euro.

  Oldambt > Beerta > Beerta-Centrum-West > 9686RS

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oldambt

  Instellen

  Meer nieuws in Oldambt

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement