Airbnb kamers en woningen in de gemeente Oldenzaal

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Oldenzaal.

  Maandag 9 oktober 2017

  Kamer B met stapelbed, gedeelde douche en toilet.

  Deze Airbnb woning in Haerbroek-Scholtenhoek in de gemeente Oldenzaal is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marc die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 31,00 euro.

  Oldenzaal > Haerbroek-Scholtenhoek > Haerbroek-Scholtenhoek > 7573CK
  zolderkamer in hartje O'zaal Uniek

  Deze Airbnb kamer in Haerbroek-Scholtenhoek in de gemeente Oldenzaal is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Edwin die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 103,00 euro.

  Oldenzaal > Haerbroek-Scholtenhoek > Haerbroek-Scholtenhoek > 7573BM
  Oldenzaal

  Deze Airbnb kamer in Bekspring in de gemeente Oldenzaal is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joop die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Oldenzaal > Bekspring > Bekspring > 7577PB
  Kamer A voor fietsers, ontdekkers, zakenreizen

  Dit Airbnb appartement in Haerbroek-Scholtenhoek in de gemeente Oldenzaal is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marc die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 34,00 euro.

  Oldenzaal > Haerbroek-Scholtenhoek > Haerbroek-Scholtenhoek > 7573CG
  Ruim en comfortabel: B&B Oldenzaal

  Deze Airbnb kamer in De inslag-De Kleies in de gemeente Oldenzaal is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Deanne die sinds 1 augustus 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

  Oldenzaal > Het Inslag-De Kleies > Het Inslag-De Kleies > 7572CA
  B&B Op de stadswal in Oldenzaal.

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad Oldenzaal in de gemeente Oldenzaal is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mieke die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Oldenzaal > Binnenstad > Binnenstad > 7571CR
  B&B Boeskoolbedje in Oldenzaal

  Deze Airbnb kamer in De Thij in de gemeente Oldenzaal is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ellen die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 66,00 euro.

  Oldenzaal > De Thij > De Thij > 7576ZG

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oldenzaal

  Instellen

  Meer nieuws in Oldenzaal

  © 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement