Airbnb kamers en woningen in de buurt Haerbroek-Scholtenhoek

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Haerbroek-Scholtenhoek.

  Maandag 9 oktober 2017

  Kamer B met stapelbed, gedeelde douche en toilet.

  Deze Airbnb woning in Haerbroek-Scholtenhoek in de gemeente Oldenzaal is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marc die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 31,00 euro.

  Oldenzaal > Haerbroek-Scholtenhoek > Haerbroek-Scholtenhoek > 7573CK
  zolderkamer in hartje O'zaal Uniek

  Deze Airbnb kamer in Haerbroek-Scholtenhoek in de gemeente Oldenzaal is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Edwin die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 103,00 euro.

  Oldenzaal > Haerbroek-Scholtenhoek > Haerbroek-Scholtenhoek > 7573BM
  Kamer A voor fietsers, ontdekkers, zakenreizen

  Dit Airbnb appartement in Haerbroek-Scholtenhoek in de gemeente Oldenzaal is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marc die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 34,00 euro.

  Oldenzaal > Haerbroek-Scholtenhoek > Haerbroek-Scholtenhoek > 7573CG

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Haerbroek-Scholtenhoek

  Instellen

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement