Airbnb kamers en woningen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Cosy wooden garden house near Delft good Wifi

  Deze Airbnb kamer in Achter het Raadhuis in Nootdorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door George & Ingrid die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 30,00 euro.

  Pijnacker-Nootdorp > Nootdorp > Achter het Raadhuis > 2631TK
  Lovely cosy chalet in Pijnacker

  Dit Airbnb vakantiehuis in De Boezem in Pijnacker is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gerrit die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 57,00 euro.

  Pijnacker-Nootdorp > Pijnacker > De Boezem > 2641KG
  Zolderkamer / Attic

  Deze Airbnb kamer in Pijnacker Noord in Pijnacker is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Lineke die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Pijnacker-Nootdorp > Pijnacker > Pijnacker Noord > 2641AV
  Nice room in house with garden

  Deze Airbnb kamer in Buitengebied Nootdorp in Nootdorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door George & Ingrid die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 25,00 euro.

  Pijnacker-Nootdorp > Nootdorp > Buitengebied Nootdorp > 2631PB
  Lovely detached holiday house in Pijnacker

  Dit Airbnb vakantiehuis in De Boezem in Pijnacker is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gerrit die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 67,00 euro.

  Pijnacker-Nootdorp > Pijnacker > De Boezem > 2641PP

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Geweldig verbouwde woonboerderij!

  Deze Airbnb woning in Pijnacker Oost in Pijnacker is geschikt voor maximaal 10 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 10 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nicoline die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 154,00 euro.

  Pijnacker-Nootdorp > Pijnacker > Pijnacker Oost > 2641PB
  B&B

  Deze Airbnb kamer in Oude Leede / Zuidpolder in Pijnacker is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bed En Brood Op De Boerderij die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 57,00 euro.

  Pijnacker-Nootdorp > Pijnacker > Zuidpolder Oude Leede > 2641NN
  B&B

  Deze Airbnb kamer in Oude Leede / Zuidpolder in Pijnacker is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bed En Brood Op De Boerderij die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Pijnacker-Nootdorp > Pijnacker > Zuidpolder Oude Leede > 2641NN
  Cozy, Quite House near by Den Haag & Rotterdam

  Deze Airbnb woning in Tolhek in Pijnacker is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Agustina die sinds 1 juli 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 52,00 euro.

  Pijnacker-Nootdorp > Pijnacker > Tolhek > 2642JV
  Spacious sunny attic, 35 m2

  Deze Airbnb kamer in Vrouwtjeslant / Nieuweveen in Nootdorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sylvia die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 26,00 euro.

  Pijnacker-Nootdorp > Nootdorp > Vrouwtjeslant / Nieuweveen > 2631GX
  Homestay between Delft, The Hague and Beach

  Deze Airbnb kamer in De Venen in Nootdorp is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Miriam die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 92,00 euro.

  Pijnacker-Nootdorp > Nootdorp > De Venen Centrum > 2632DN
  Modern, new and spacious studio near city & beach

  Deze Airbnb kamer in Buitengebied Nootdorp in Nootdorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Itamar die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 64,00 euro.

  Pijnacker-Nootdorp > Nootdorp > Buitengebied Nootdorp > 2631NA
  Small room in house with garden

  Deze Airbnb kamer in Buitengebied Nootdorp in Nootdorp is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door George & Ingrid die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 18,00 euro.

  Pijnacker-Nootdorp > Nootdorp > Buitengebied Nootdorp > 2631PB
  Gehele, comfortabele woning met zonnige tuin.

  Deze Airbnb woning in Pijnacker-Centrum / Dorp in Pijnacker is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Victor die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 72,00 euro.

  Pijnacker-Nootdorp > Pijnacker > Pijnacker-Centrum / Dorp > 2641EA
  Spare room/logeerkamer

  Deze Airbnb kamer in Tolhek in Pijnacker is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mariska die sinds 1 november 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Pijnacker-Nootdorp > Pijnacker > Tolhek > 2642JS

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Pijnacker-Nootdorp

  Instellen

  Wijken in Pijnacker-Nootdorp

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement