Airbnb kamers en woningen in de wijk Nootdorp

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Nootdorp.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Cosy wooden garden house near Delft good Wifi

  Deze Airbnb kamer in Achter het Raadhuis in Nootdorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door George & Ingrid die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 30,00 euro.

  Pijnacker-Nootdorp » Nootdorp » Achter het Raadhuis » 2631TK
  Nice room in house with garden

  Deze Airbnb kamer in Buitengebied Nootdorp in Nootdorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door George & Ingrid die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 25,00 euro.

  Pijnacker-Nootdorp » Nootdorp » Buitengebied Nootdorp » 2631PB

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Spacious sunny attic, 35 m2

  Deze Airbnb kamer in Vrouwtjeslant / Nieuweveen in Nootdorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sylvia die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 26,00 euro.

  Pijnacker-Nootdorp » Nootdorp » Vrouwtjeslant / Nieuweveen » 2631GX
  Homestay between Delft, The Hague and Beach

  Deze Airbnb kamer in De Venen in Nootdorp is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Miriam die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 92,00 euro.

  Pijnacker-Nootdorp » Nootdorp » De Venen Centrum » 2632DN
  Modern, new and spacious studio near city & beach

  Deze Airbnb kamer in Buitengebied Nootdorp in Nootdorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Itamar die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 64,00 euro.

  Pijnacker-Nootdorp » Nootdorp » Buitengebied Nootdorp » 2631NA
  Small room in house with garden

  Deze Airbnb kamer in Buitengebied Nootdorp in Nootdorp is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door George & Ingrid die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 18,00 euro.

  Pijnacker-Nootdorp » Nootdorp » Buitengebied Nootdorp » 2631PB

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nootdorp

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?