Airbnb kamers en woningen in de buurt Maten- en Zuivelbuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Maten- en Zuivelbuurt.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Cosy Cabin, Amsterdam suburb. Holland Expercience!

  Deze Airbnb kamer in Maten- en Zuivelbuurt in Purmer-Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Charity die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 70,00 euro.

  Purmerend » Purmer-Noord » Maten- en Zuivelbuurt » 1445MD
  Stylish room, Amsterdam suburb

  Deze Airbnb kamer in Maten- en Zuivelbuurt in Purmer-Noord is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Charity die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 28,00 euro.

  Purmerend » Purmer-Noord » Maten- en Zuivelbuurt » 1445MH
  Nice room near Amsterdam, Volendam

  Deze Airbnb kamer in Maten- en Zuivelbuurt in Purmer-Noord is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Petra die sinds 1 november 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Purmerend » Purmer-Noord » Maten- en Zuivelbuurt » 1445LB
  Cosy room, Amsterdam suburb

  Deze Airbnb kamer in Maten- en Zuivelbuurt in Purmer-Noord is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Charity die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 32,00 euro.

  Purmerend » Purmer-Noord » Maten- en Zuivelbuurt » 1445MK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Maten- en Zuivelbuurt

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?