Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de gemeente Ridderkerk

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Ridderkerk.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Luxe villa nabij natuurgebied

  Deze Airbnb woning in Oostendam in Ridderkerk is geschikt voor maximaal 11 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 7 slaapkamers met 11 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Michel die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 170,00 euro.

  Ridderkerk » Oostendam » Oostendam » 2986AA
  Vrijstaand huis in Ridderkerk (Zuid-Holland)

  Deze Airbnb woning in Slikkeveer in Ridderkerk is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 10 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Martine die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 67,00 euro.

  Ridderkerk » Slikkerveer » Slikkerveer » 2983SN

  Zondag 8 oktober 2017

  Uniek appartement centraal gelegen
100% privacy

  Dit Airbnb appartement in Ridderkerk-Oost in Ridderkerk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Cynthia die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

  Ridderkerk » Oost » Oost » 2985VN
  Private top floor near Rotterdam

  Deze Airbnb kamer in Ridderkerk-Centrum in Ridderkerk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Loes die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Ridderkerk » Centrum » Centrum » 2982XK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Ridderkerk

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?