Airbnb kamers en woningen in de buurt Kapel-Muggenbroek

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Kapel-Muggenbroek.

Dinsdag 10 oktober 2017

Privateroom n. train station,Outlet

Deze Airbnb kamer in Kapel-Muggenbroek in Roermond-Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maribel die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 43,00 euro.

Cosy room(25M2) with private bath, centre Roermond

Deze Airbnb kamer in Kapel-Muggenbroek in Roermond-Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Suzan die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 54,00 euro.

Guesthouse 10 minutes walk to centre of Roermond

Dit Airbnb appartement in Kapel-Muggenbroek in Roermond-Zuid is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ellen En die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent