Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Centrum

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Centrum.

  Maandag 9 oktober 2017

  Authentiek omgebouwde school

  Deze Airbnb woning in Centrum-Oud in Centrum is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sven die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Roosendaal » Centrum » Centrum-Oud » 4701HD
  lovely private room in a cosy house

  Deze Airbnb kamer in Centrum-Oud in Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wilma die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 29,00 euro.

  Roosendaal » Centrum » Centrum-Oud » 4701EW
  Slaapkamer met een tweepersoonsbed

  Deze Airbnb kamer in Centrum-Oud in Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tineke die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 50,00 euro.

  Roosendaal » Centrum » Centrum-Oud » 4701JX

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?