Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de gemeente Rotterdam

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Rotterdam.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Central Studio

  Dit Airbnb appartement in Provenierswijk in Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Carina die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 73,00 euro.

  Rotterdam » Noord » Provenierswijk » 3033BE
  Nice appartment with a garden

  Dit Airbnb appartement in Hillegersberg-Zuid in Hillegersberg-Schiebroek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ophir die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 48,00 euro.

  Rotterdam » Hillegersberg-Schiebroek » Hillegersberg-Zuid » 3051LR
  Maria Callas Yachthotel

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Kop van Zuid-Entrepot in Feijenoord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Willem die sinds 1 februari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 152,00 euro.

  Rotterdam » Feijenoord » Kop van Zuid-Entrepot » 3071AE
  Master bedroom aan de Maas.

  Deze boot in Nieuwe Werk in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ada die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 232,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Nieuwe Werk » 3016DM
  Just Stay 2min to centraal station2

  Dit Airbnb appartement in Oude Westen in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Just die sinds 1 november 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Oude Westen » 3014AN
  Mooi en ruim appartement dichtbij CS

  Dit Airbnb appartement in Bergpolder in Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Simone die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 81,00 euro.

  Rotterdam » Noord » Bergpolder » 3038CR
  Room in a characteristic, central appartment

  Deze Airbnb kamer in Nieuwe Westen in Delfshaven is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Rob die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Rotterdam » Delfshaven » Nieuwe Westen » 3022CE
  Private room in the city .

  Deze Airbnb kamer in Oude Westen in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Olga die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 25,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Oude Westen » 3014PB
  Apartment close to Rotterdam center

  Dit Airbnb appartement in Oude Westen in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hospitality Apartments die sinds 1 december 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Oude Westen » 3015CE
  Ruim en modern appartement met twee verdiepingen

  Dit Airbnb appartement in Bergpolder in Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 20 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Suzanne die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 54,00 euro.

  Rotterdam » Noord » Bergpolder » 3038AM
  Near City Centre Grand Downtown Apartment

  Dit Airbnb appartement in Bergpolder in Noord is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ben die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 139,00 euro.

  Rotterdam » Noord » Bergpolder » 3038AJ
  A bustling city, a lush park and my neat place

  Deze Airbnb kamer in Blijdorp in Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Peter die sinds 1 mei 2010 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Rotterdam » Noord » Blijdorp » 3039VM
  Cozy warmly dressed appartment

  Dit Airbnb appartement in Blijdorp in Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maurice&Gaby die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 155,00 euro.

  Rotterdam » Noord » Blijdorp » 3039XN
  Private Room near City Centre - with Bike

  Deze Airbnb kamer in Blijdorp in Noord is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 10 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jasper die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 39,00 euro.

  Rotterdam » Noord » Blijdorp » 3039WB
  Prettig appartement aan park

  Deze Airbnb flat in Blijdorp in Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Michiel die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 59,00 euro.

  Rotterdam » Noord » Blijdorp » 3039TG
  Ruim en trendy appartement centrum Rdam

  Dit Airbnb appartement in Blijdorp in Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Yteke die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Rotterdam » Noord » Blijdorp » 3039SM
  Lovely app in Rotterdam Blijdorp!

  Dit Airbnb appartement in Blijdorp in Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jonna die sinds 1 januari 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 57,00 euro.

  Rotterdam » Noord » Blijdorp » 3039RG
  Spacious and warm Apt in Rdam Blijdorp

  Dit Airbnb appartement in Bergpolder in Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door St├Ęphanie die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 73,00 euro.

  Rotterdam » Noord » Bergpolder » 3038SN
  Kleurrijk appartement met boxspring

  Dit Airbnb appartement in Bergpolder in Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joeri die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 71,00 euro.

  Rotterdam » Noord » Bergpolder » 3038PH
  Bright Apartment in Blijdorp area

  Deze Airbnb kamer in Blijdorp in Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Stefano die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 51,00 euro.

  Rotterdam » Noord » Blijdorp » 3039ED

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Rotterdam

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?