Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Delfshaven

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Delfshaven.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Cosy room in Delfshaven

  Deze Airbnb kamer in Delfshaven in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Daniel die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024TD
  coolest apartment ever forever

  Dit Airbnb appartement in Delfshaven in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Linda die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024VD
  Ruim loftachtig app op een prachtige locatie

  Dit Airbnb appartement in Delfshaven in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Esther die sinds 1 februari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024XD
  Cozy room for two people in Delfshaven

  Deze Airbnb kamer in Delfshaven in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Daniel die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 46,00 euro.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024AM
  Design Appartement Near Euromast

  Dit Airbnb appartement in Delfshaven in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jamil die sinds 1 september 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 117,00 euro.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024AM
  peaceful nest in Rotterdam

  Deze Airbnb kamer in Delfshaven in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Loïc die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024AR
  Cozy room for one person with opt. second bed

  Deze Airbnb kamer in Delfshaven in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Philip die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 39,00 euro.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024TW
  Cute appartement in Coolhaven

  Dit Airbnb appartement in Delfshaven in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Melanie die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024AD
  Nice Studio in centre of ROTTERDAM

  Dit Airbnb appartement in Delfshaven in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Der die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 62,00 euro.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024XG
  Cozy room in my cool apartment

  Deze Airbnb kamer in Delfshaven in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Linda die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024AK
  Ruim app dichtbij Rdam centrum

  Dit Airbnb appartement in Delfshaven in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Raymond En Nadine die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024PG
  So...?

  Dit Airbnb appartement in Delfshaven in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ben die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024AB
  FAMILY HOUSE HISTORIC RDAM

  Deze Airbnb woning in Delfshaven in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ximena die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 62,00 euro.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024RD
  Townhouse in Historic District

  Dit herenhuis in Delfshaven in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Steve & Phyll die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 61,00 euro.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024CV
  Artdeco house near centre Rotterdam

  Deze Airbnb kamer in Delfshaven in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eelco die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 39,00 euro.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024TP
  Lovely art deco house near center

  Deze Airbnb kamer in Delfshaven in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eelco die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 47,00 euro.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024TR
  Historic and vibrant Rotterdam in one experience.

  Deze Airbnb woning in Delfshaven in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 14 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marilene die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 71,00 euro.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024XG
  Comfortable private bedroom in Delfshaven

  Deze Airbnb kamer in Delfshaven in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Talitha die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 57,00 euro.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024PG

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Nice apartment near historic delfshaven

  Deze Airbnb woning in Delfshaven in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Froukje & Yuri die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 67,00 euro.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024TB
  Private room with lock + 2 bikes

  Deze Airbnb kamer in Delfshaven in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tayfun die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 57,00 euro.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024BP

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?