Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Feijenoord

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Feijenoord.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Private room in a great location!

  Deze Airbnb kamer in Feijenoord in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joep die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Rotterdam » Feijenoord » Feijenoord » 3071HK
  Private studio in apartment with river view

  Deze Airbnb kamer in Feijenoord in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marga die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Rotterdam » Feijenoord » Feijenoord » 3071RW

  Zondag 8 oktober 2017

  RS16 - Penthouse 4th level topfloor

  Deze Airbnb flat in Feijenoord in de gemeente Rotterdam is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tammy & Junyong die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 103,00 euro.

  Rotterdam » Feijenoord » Feijenoord » 3071BM

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?