Airbnb kamers en woningen in de buurt Hillegersberg Zuid

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Hillegersberg Zuid.

Rotterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Nice appartment with a garden

  Dit Airbnb appartement in Hillegersberg-Zuid in Hillegersberg-Schiebroek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ophir die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 48,00 euro.

  Rotterdam > Hillegersberg-Schiebroek > Hillegersberg-Zuid > 3051LR
  Beautiful renovated family-apartment, free parking

  Deze Airbnb woning in Hillegersberg-Zuid in Hillegersberg-Schiebroek is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Pauline die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 102,00 euro.

  Rotterdam > Hillegersberg-Schiebroek > Hillegersberg-Zuid > 3051VA
  Big apartment for upto 5 people!

  Dit Airbnb appartement in Hillegersberg-Zuid in Hillegersberg-Schiebroek is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Julie die sinds 1 februari 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 87,00 euro.

  Rotterdam > Hillegersberg-Schiebroek > Hillegersberg-Zuid > 3051EL
  Double room in Rotterdam North

  Deze Airbnb kamer in Hillegersberg-Zuid in Hillegersberg-Schiebroek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Erika die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Rotterdam > Hillegersberg-Schiebroek > Hillegersberg-Zuid > 3051PT

  Dinsdag 10 oktober 2017

  PATIO STUDIO Hillegersberg (Yoga/Dans studio)

  Deze loft in Hillegersberg-Zuid in Hillegersberg-Schiebroek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Edwin die sinds 1 juni 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze loft is 77,00 euro.

  Rotterdam > Hillegersberg-Schiebroek > Hillegersberg-Zuid > 3051AB
  LOFT STUDIO Hillegersberg (Yoga/Dans studio)

  Deze Airbnb kamer in Hillegersberg-Zuid in Hillegersberg-Schiebroek is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Edwin die sinds 1 juni 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Rotterdam > Hillegersberg-Schiebroek > Hillegersberg-Zuid > 3051PC
  Comfortable room in a cozy neighborood

  Deze Airbnb kamer in Hillegersberg-Zuid in Hillegersberg-Schiebroek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ruben die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 26,00 euro.

  Rotterdam > Hillegersberg-Schiebroek > Hillegersberg-Zuid > 3051NH
  Apartment with Garden near City Centre w/ Parking

  Dit Airbnb appartement in Liskwartier in Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jan-Maarten die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Rotterdam > Hillegersberg-Schiebroek > Hillegersberg Zuid > 3051KD
  Mooi, gerenoveerd appartement in oud Hillegersberg

  Dit Airbnb appartement in Hillegersberg-Zuid in Hillegersberg-Schiebroek is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Barbera die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 56,00 euro.

  Rotterdam > Hillegersberg-Schiebroek > Hillegersberg-Zuid > 3051NB
  Room with view over the water

  Deze Airbnb kamer in Hillegersberg-Zuid in Hillegersberg-Schiebroek is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Pascal die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Rotterdam > Hillegersberg-Schiebroek > Hillegersberg-Zuid > 3051JG
  Spacious and classic appartment

  Dit Airbnb appartement in Hillegersberg-Zuid in Hillegersberg-Schiebroek is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Rick die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 62,00 euro.

  Rotterdam > Hillegersberg-Schiebroek > Hillegersberg-Zuid > 3051SP
  Art lovers house - space, nature & close to center

  Dit herenhuis in Hillegersberg-Zuid in Hillegersberg-Schiebroek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door MelO die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 49,00 euro.

  Rotterdam > Hillegersberg-Schiebroek > Hillegersberg-Zuid > 3051ED
  Friendly and flowery apartment in Rotterdam

  Dit herenhuis in Hillegersberg-Zuid in Hillegersberg-Schiebroek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Geerte die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 62,00 euro.

  Rotterdam > Hillegersberg-Schiebroek > Hillegersberg-Zuid > 3051EL
  Charming family apartment with rooftop deck

  Dit Airbnb appartement in Hillegersberg-Zuid in Hillegersberg-Schiebroek is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marijn die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Rotterdam > Hillegersberg-Schiebroek > Hillegersberg-Zuid > 3051AD
  Spacious lovely apartment near the citycenter

  Dit Airbnb appartement in Hillegersberg-Zuid in Hillegersberg-Schiebroek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Denise die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 62,00 euro.

  Rotterdam > Hillegersberg-Schiebroek > Hillegersberg-Zuid > 3051PG

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement