Airbnb kamers en woningen in de buurt Schiebroek

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Schiebroek.

Rotterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Double/single,balcony,free parking.

  Deze Airbnb kamer in Schiebroek in Hillegersberg-Schiebroek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Bibi And Nico die sinds 1 mei 2010 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Rotterdam > Hillegersberg-Schiebroek > Schiebroek > 3052HS
  I am sharing the hut in Rotterdam

  Deze gedeelde kamer in een apartement in Schiebroek in Hillegersberg-Schiebroek is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door WeiTing die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 73,00 euro.

  Rotterdam > Hillegersberg-Schiebroek > Schiebroek > 3053ZB
  B&B Plaswijck: sauna+free parking

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Schiebroek in Hillegersberg-Schiebroek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maarten En Ria die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 79,00 euro.

  Rotterdam > Hillegersberg-Schiebroek > Schiebroek > 3053WB
  Nice non smoking appartement (85m2) near airport

  Dit Airbnb appartement in Schiebroek in Hillegersberg-Schiebroek is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Manuela die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 26,00 euro.

  Rotterdam > Hillegersberg-Schiebroek > Schiebroek > 3053KR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Schiebroek

  Instellen

  Meer nieuws in Schiebroek

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement