Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk IJsselmonde

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk IJsselmonde.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Spacious room in Beautiful home!

  Deze Airbnb kamer in Groot-IJsselmonde in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jason die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot-IJsselmonde » 3078JP

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Big room in big spacious house!

  Deze Airbnb kamer in Groot-IJsselmonde in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jason die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot-IJsselmonde » 3078HG

  Zondag 8 oktober 2017

  Sewdiens Apartment Beverwaard

  Deze Airbnb woning in Beverwaard in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ahilia die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 92,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Beverwaard » 3077RP
  Cozy apartment with garden.

  Dit Airbnb appartement in Oud-IJsselmonde in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Vincent die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 65,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Oud-IJsselmonde » 3077AD
  Beautiful family house with free parking

  Deze Airbnb woning in Oud-IJsselmonde in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Sharon die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Oud-IJsselmonde » 3077ZH
  Leuke ruime begane grond etage

  Dit Airbnb appartement in Oud-IJsselmonde in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Joanne die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 40,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Oud-IJsselmonde » 3077BN
   Fully fur. studio in charm. house

  Deze Airbnb kamer in Oud-IJsselmonde in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Felix die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 61,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Oud-IJsselmonde » 3077BP
  Loft Yellow RUIM LICHT LOFT APPARTEMENT

  Deze Airbnb kamer in Groot-IJsselmonde in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Margriet die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot-IJsselmonde » 3079DH
  Cozy house

  Deze Airbnb kamer in Groot-IJsselmonde in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ladislav die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 50,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot-IJsselmonde » 3079
  New apartment with a Rotterdam skyline view

  Dit Airbnb appartement in Groot-IJsselmonde in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Iss & Maud die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 47,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot-IJsselmonde » 3078BM
  A new,clean,private room in Rotterdam Zuid

  Deze Airbnb kamer in Lombardijen in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Prisiana die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Lombardijen » 3076BD
  Loft with jacuzzi, roof terrace and park view

  Deze Airbnb kamer in Groot-IJsselmonde in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Agnes & Jeroen die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 82,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot-IJsselmonde » 3078WC

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Beautiful house with large garden near to the city

  Deze Airbnb woning in Groot-IJsselmonde in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nana die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 47,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot-IJsselmonde » 3078XL
  Sunshine house in Rotterdam South

  Deze Airbnb woning in Lombardijen in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Lanny die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 82,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Lombardijen » 3076VD
  private beautiful house in quiet area in Rotterdam

  Deze Airbnb woning in Oud-IJsselmonde in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joris die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 51,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Oud-IJsselmonde » 3077CD
  Spacious 4-room apartment in Rotterdam

  Dit Airbnb appartement in Groot-IJsselmonde in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elvera die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 47,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot-IJsselmonde » 3079WK
  Unique Private studio 2-4 pers.

  Dit Airbnb appartement in Groot-IJsselmonde in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Charlotte die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot-IJsselmonde » 3079DJ

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?