Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Lombardijen

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Lombardijen.

  Zondag 8 oktober 2017

  A new,clean,private room in Rotterdam Zuid

  Deze Airbnb kamer in Lombardijen in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Prisiana die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Lombardijen » 3076BD

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Sunshine house in Rotterdam South

  Deze Airbnb woning in Lombardijen in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Lanny die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 82,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Lombardijen » 3076VD

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?