Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Oud IJsselmonde

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Oud IJsselmonde.

  Zondag 8 oktober 2017

   Fully fur. studio in charm. house

  Deze Airbnb kamer in Oud-IJsselmonde in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Felix die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 61,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Oud-IJsselmonde » 3077BP
  Leuke ruime begane grond etage

  Dit Airbnb appartement in Oud-IJsselmonde in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Joanne die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 40,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Oud-IJsselmonde » 3077BN
  Beautiful family house with free parking

  Deze Airbnb woning in Oud-IJsselmonde in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Sharon die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Oud-IJsselmonde » 3077ZH
  Cozy apartment with garden.

  Dit Airbnb appartement in Oud-IJsselmonde in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Vincent die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 65,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Oud-IJsselmonde » 3077AD

  Zaterdag 7 oktober 2017

  private beautiful house in quiet area in Rotterdam

  Deze Airbnb woning in Oud-IJsselmonde in IJsselmonde is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joris die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 51,00 euro.

  Rotterdam » IJsselmonde » Oud-IJsselmonde » 3077CD

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?