Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Kralingen-Crooswijk

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Kralingen-Crooswijk.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Monumental stay Rotterdam Apt 2

  Dit Airbnb appartement in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Paul die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 93,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061JJ
  Monumental stay Rotterdam, Apt 3

  Dit Airbnb appartement in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Paul die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 93,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061JV
  Industrial loft - rooftop terrace

  Dit Airbnb appartement in Nieuw-Crooswijk in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anna die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 120,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Nieuw-Crooswijk » 3034RA

  Donderdag 12 oktober 2017

  Renovated & Central Apt. near City Centre

  Dit Airbnb appartement in Rubroek in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maarten die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Rubroek » 3031PA
  Rotterdam centraal appartement

  Dit Airbnb appartement in Rubroek in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bart die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 85,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Rubroek » 3031PN
  Light-filled apartment in the center of Rotterdam

  Dit Airbnb appartement in Rubroek in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Larissa & Kevin die sinds 1 september 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 104,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Rubroek » 3031WC
  Cosy apartment in the centre

  Dit Airbnb appartement in Rubroek in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mahmoud die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 57,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Rubroek » 3031PB
  Light apartment / spacious balcony

  Dit Airbnb appartement in Rubroek in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Femke die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 110,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Rubroek » 3031AD
  App. nabij CS & mooie Architectuur

  Dit Airbnb appartement in Rubroek in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Maarten die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 71,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Rubroek » 3031AA
  Paradijs op 1km afstand van het centrum

  Deze Airbnb flat in Nieuw-Crooswijk in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eva die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 82,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Nieuw-Crooswijk » 3034PM
  Zonovergoten maisonette in hartje Rotterdam

  Dit Airbnb appartement in Rubroek in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rob die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 155,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Rubroek » 3031EK
  Wonderful private apartment at great location

  Dit Airbnb appartement in Rubroek in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Pim die sinds 1 maart 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 97,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Rubroek » 3031EE
  Luxurious Apartment in City Centre

  Dit Airbnb appartement in Rubroek in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Vera die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Rubroek » 3031SX
  Lovely City Center Apartment

  Dit Airbnb appartement in Rubroek in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wouter die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 108,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Rubroek » 3031EE
  Room perfect location

  Deze Airbnb kamer in Rubroek in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rafik die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 21,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Rubroek » 3031SM
  Space & Comfort

  Dit Airbnb appartement in Oud-Crooswijk in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Feliks die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 93,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Oud-Crooswijk » 3034ZM
  Spacious Room in heart of Rotterdam

  Deze Airbnb kamer in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jyoti die sinds 1 november 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 23,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061CD
  Appartement in Rotterdam/Kralingen! long stay only

  Dit Airbnb appartement in Struisenburg in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rogier Kerkhof die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 149,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Struisenburg » 3063EP
  Lovely city center appartment

  Dit Airbnb appartement in Struisenburg in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Thomas die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 73,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Struisenburg » 3063EJ
  Living and Working Space

  Deze Airbnb woning in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Class die sinds 1 juni 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061WP

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?