Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Kralingen West

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Kralingen West.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Monumental stay Rotterdam Apt 2

  Dit Airbnb appartement in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Paul die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 93,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061JJ
  Monumental stay Rotterdam, Apt 3

  Dit Airbnb appartement in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Paul die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 93,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061JV

  Donderdag 12 oktober 2017

  Spacious Room in heart of Rotterdam

  Deze Airbnb kamer in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jyoti die sinds 1 november 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 23,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061CD
  Apartment near the Kralingen's Lake

  Dit Airbnb appartement in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Rania die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061DD
  Zeer licht hoekappartement met tuin

  Dit Airbnb appartement in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maarten die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 206,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061RA
  Living and Working Space

  Deze Airbnb woning in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Class die sinds 1 juni 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061WP
  Monumentaal verblijf Rotterdam Apt1

  Dit Airbnb appartement in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Paul die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 87,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061HM
  Studio Rotterdam

  Dit Airbnb appartement in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sven die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 142,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061XJ
  Spacious appartment in city centre

  Dit Airbnb appartement in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Caelle die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 185,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061CP
  Beautiful room in Rotterdam

  Deze Airbnb kamer in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gilles die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061WT
  Gezellig 3 kamer app. in Kralingen

  Dit Airbnb appartement in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nancy die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 93,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061CD
  Spacious 2 bedroom apartment in lively Rotterdam

  Dit Airbnb appartement in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 14 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Suzanne die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061MV
  Spacious apartment in fabulous part of Rotterdam

  Dit Airbnb appartement in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Astrid die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 40,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061PX
  Single Room in 2-Bedroom Appartment

  Deze Airbnb kamer in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Erik die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 25,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061NS
  Leuk appartment bij Kralingse Plas

  Dit Airbnb appartement in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 10 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marii die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 57,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061KE
  Nice apartment in a peacefully area

  Dit Airbnb appartement in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Thije die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061PG
  Riant appartement in Kralingen

  Dit Airbnb appartement in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jeroen die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061JK

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Room with a view in 2-Bedroom Appartment

  Deze Airbnb kamer in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Erik die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061NS
  Apartement Rotterdam Kralingen

  Dit Airbnb appartement in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door M. die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 61,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061HV
  Appartement in Rotterdam Kralingen

  Dit Airbnb appartement in Kralingen-West in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elleke die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061JV

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?