Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Nieuw Crooswijk

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Nieuw Crooswijk.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Industrial loft - rooftop terrace

  Dit Airbnb appartement in Nieuw-Crooswijk in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anna die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 120,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Nieuw-Crooswijk » 3034RA

  Donderdag 12 oktober 2017

  Paradijs op 1km afstand van het centrum

  Deze Airbnb flat in Nieuw-Crooswijk in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eva die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 82,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Nieuw-Crooswijk » 3034PM

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Industrial loft in Rotterdam!

  Dit Airbnb appartement in Nieuw-Crooswijk in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Remco die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 91,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Nieuw-Crooswijk » 3034TR
  Lovely artist apartment in Rotterdam

  Dit Airbnb appartement in Nieuw-Crooswijk in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 15 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Monica die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 43,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Nieuw-Crooswijk » 3034RN
  Spacious apartment along the Rotte

  Deze Airbnb kamer in Nieuw-Crooswijk in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lianne die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 56,00 euro.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Nieuw-Crooswijk » 3034NC

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?