Airbnb kamers en woningen in de buurt Oud Crooswijk

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Oud Crooswijk.

Rotterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Donderdag 12 oktober 2017

  Space & Comfort

  Dit Airbnb appartement in Oud-Crooswijk in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Feliks die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 93,00 euro.

  Rotterdam > Kralingen-Crooswijk > Oud-Crooswijk > 3034ZM
  Bright and colorful apartment near center

  Dit Airbnb appartement in Oud-Crooswijk in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marcella die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 46,00 euro.

  Rotterdam > Kralingen-Crooswijk > Oud-Crooswijk > 3034JB

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Two cosy rooms next to a the lake and city center!

  Deze Airbnb kamer in Oud-Crooswijk in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Konstantinos die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 47,00 euro.

  Rotterdam > Kralingen-Crooswijk > Oud-Crooswijk > 3034ZL
  Design Apartment: ATTIC010

  Dit Airbnb appartement in Oud-Crooswijk in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Bey die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 69,00 euro.

  Rotterdam > Kralingen-Crooswijk > Oud-Crooswijk > 3034EB
  Spacious room in famous Kralingen!

  Deze Airbnb kamer in Oud-Crooswijk in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Konstantinos die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Rotterdam > Kralingen-Crooswijk > Oud-Crooswijk > 3034ZD
  Cozy room close to the city centre!

  Deze Airbnb kamer in Oud-Crooswijk in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tonia die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Rotterdam > Kralingen-Crooswijk > Oud-Crooswijk > 3034ZD
  Spacious apartment close by city centre

  Dit Airbnb appartement in Oud-Crooswijk in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Sven die sinds 1 juni 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 66,00 euro.

  Rotterdam > Kralingen-Crooswijk > Oud-Crooswijk > 3034AR
  Private room and luxurious private bathroom

  Deze Airbnb kamer in Oud-Crooswijk in Kralingen-Crooswijk is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hans die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Rotterdam > Kralingen-Crooswijk > Oud-Crooswijk > 3034WC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oud Crooswijk

  Instellen

  Meer nieuws in Oud Crooswijk

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement