Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Cool

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Cool.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Nice room in city center

  Deze Airbnb kamer in Cool in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tarik die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool » 3012GA
  Loft studio

  Deze loft in Cool in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Fatima die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze loft is 87,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool » 3012XG

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Luxury Skyline Apartment 2

  Dit Airbnb appartement in Cool in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bibi And Nico die sinds 1 mei 2010 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 101,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool » 3012AR
  Modern en licht appartement in hartje centrum!

  Dit Airbnb appartement in Cool in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Remco die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool » 3012JR
  Calypso Stylish 2BR Apartment

  Dit Airbnb appartement in Cool in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 7 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Caesar die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 88,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool » 3012CL
  Nice room in city centre of Rotterdam

  Deze Airbnb kamer in Cool in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Roos die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 47,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool » 3012EJ
  Luxury Rotterdam Skyline Apartment

  Dit Airbnb appartement in Cool in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bibi And Nico die sinds 1 mei 2010 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 101,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool » 3012GD
  Breathtaking City View

  Deze Airbnb kamer in Cool in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kiran die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 47,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool » 3012
  App met uitzicht op schouwburgplein

  Dit Airbnb appartement in Cool in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Charlotte die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool » 3012EC
  Cozy, Stylish & Renovated (2prs) Apt with Terrace

  Dit Airbnb appartement in Cool in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Liselore die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool » 3012
  Cozy apartment in the center of Rotterdam

  Dit Airbnb appartement in Cool in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lina die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool » 3012VK
  Private 2-4pers. Apt in Hottest Street Downtown!!

  Dit Airbnb appartement in Cool in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Willem die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 92,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool » 3012BE
  Cosy room in the city centre of Rotterdam

  Deze Airbnb kamer in Cool in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rawish die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 28,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool » 3012BJ
  Designer Room at King Kong Hostel

  Deze Airbnb kamer in Cool in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door King Kong Hostel die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 74,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool » 3012BT
  Feel At Home! City Center Rotterdam

  Deze Airbnb kamer in Cool in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hanneke die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool » 3012JX

  Zondag 8 oktober 2017

  Cosy apartment in Rotterdam center

  Dit Airbnb appartement in Cool in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jc die sinds 1 augustus 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 113,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool » 3012BP
  Green Garden, Rotterdam centre stay

  Dit Airbnb appartement in Cool in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Stephanie die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 88,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool » 3012XS
  Hartje Rotterdam

  Dit Airbnb appartement in Cool in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Catharina die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 83,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool » 3012BP
  Rotterdam lovely centre stay

  Dit Airbnb appartement in Cool in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Steffie die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 80,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool » 3012XH
  Penthouse in centre of Rotterdam

  Dit Airbnb appartement in Cool in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Esther die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 74,00 euro.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool » 3012CM

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?