Airbnb kamers en woningen in de buurt Dijkzigt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Dijkzigt.

Rotterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Donderdag 12 oktober 2017

  Bright and clean full Apartment

  Dit Airbnb appartement in Dijkzigt in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kiraz die sinds 1 april 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 41,00 euro.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Dijkzigt > 3015GC
  B&B Dijkzigt

  Deze Airbnb kamer in Dijkzigt in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Astrando die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Dijkzigt > 3015CA
  Spacious apartment with great view

  Dit Airbnb appartement in Dijkzigt in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nico die sinds 1 augustus 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Dijkzigt > 3015GC

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Top spot, private bathroom/toilet

  Deze Airbnb kamer in Dijkzigt in Rotterdam Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bernadet die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Dijkzigt > 3015CN

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Dijkzigt

  Instellen

  Meer nieuws in Dijkzigt

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement