Airbnb kamers en woningen in de gemeente 's-Gravenhage

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente 's-Gravenhage.

Filter

Vrijdag 13 oktober 2017

Ultimate Relaxation Just 4 You!

Deze Airbnb flat in Zeeheldenkwartier in de gemeente 's-Gravenhage is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Yvonne die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 67,00 euro.

's-Gravenhage > Zeeheldenkwartier > Zeeheldenkwartier > 2513RG
Beautiful townhouse in the Zeeheldenkwartier

Dit herenhuis in Zeeheldenkwartier in de gemeente 's-Gravenhage is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Yasmin die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 214,00 euro.

's-Gravenhage > Zeeheldenkwartier > Zeeheldenkwartier > 2518GV
Appartement in the city centre of the Hague

Dit Airbnb appartement in Schildersbuurt-West in Schildersbuurt is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Crispijnvan die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 36,00 euro.

's-Gravenhage > Schildersbuurt > Schildersbuurt-West > 2512HT
Modern City Apartment

Dit Airbnb appartement in Rond de Energiecentrale in Regentessekwartier is geschikt voor maximaal 7 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sorcha die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 62,00 euro.

's-Gravenhage > Regentessekwartier > Rond de Energiecentrale > 2571DK
Family Beach House

Deze Airbnb woning in Rietbuurt in Leidschenveen is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Familie Veenman die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 201,00 euro.

's-Gravenhage > Leidschenveen > Rietbuurt > 2493WD
Beautiful & classic family house; close to beach.

Deze Airbnb woning in Sweelinckplein en omgeving in Duinoord is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Katja die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 206,00 euro.

's-Gravenhage > Duinoord > Sweelinckplein en omgeving > 2563AC
Private room in Authentic townhouse

Deze Airbnb kamer in Statenkwartier in Geuzen- en Statenkwartier is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door E die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

's-Gravenhage > Geuzen- en Statenkwartier > Statenkwartier > 2582XA
Cosy studio in a good neighbourhood

Dit Airbnb appartement in Koningsplein en omgeving in Regentessekwartier is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Clemens die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

's-Gravenhage > Regentessekwartier > Koningsplein en omgeving > 2518TJ
Gezellig huis in Zeeheldenkwartier

Deze Airbnb woning in Zeeheldenkwartier in de gemeente 's-Gravenhage is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Luit die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 109,00 euro.

's-Gravenhage > Zeeheldenkwartier > Zeeheldenkwartier > 2518CZ
Nice light classic 90 m2 apartment

Dit Airbnb appartement in Zeeheldenkwartier in de gemeente 's-Gravenhage is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bas die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 98,00 euro.

's-Gravenhage > Zeeheldenkwartier > Zeeheldenkwartier > 2518VH
Vrolijk huis tussen stad en strand!

Dit Airbnb appartement in Koningsplein en omgeving in Regentessekwartier is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Aafke die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

's-Gravenhage > Regentessekwartier > Koningsplein en omgeving > 2561XK
Cosy apartment, Near the Beach & Centre

Dit Airbnb appartement in Koningsplein en omgeving in Regentessekwartier is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anouk die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 62,00 euro.

's-Gravenhage > Regentessekwartier > Koningsplein en omgeving > 2562CK
Sharons Paradise / Close to sea / Close to centre

Dit Airbnb appartement in Koningsplein en omgeving in Regentessekwartier is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sharon die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 50,00 euro.

's-Gravenhage > Regentessekwartier > Koningsplein en omgeving > 2562AZ
Modern and classic apartment in center The Hague

Dit Airbnb appartement in Koningsplein en omgeving in Regentessekwartier is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Murielle die sinds 1 november 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 62,00 euro.

's-Gravenhage > Regentessekwartier > Koningsplein en omgeving > 2562GR
Lovely family home in The Hague near beach

Dit Airbnb appartement in Sweelinckplein en omgeving in Duinoord is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hedwig die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

's-Gravenhage > Duinoord > Sweelinckplein en omgeving > 2517RG

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement