Airbnb kamers en woningen in de buurt Uilennest

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Uilennest.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Enjoy culture & nature in The Hague

  Dit Airbnb appartement in Uilennest in Benoordenhout is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sabine die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 111,00 euro.

  's-Gravenhage > Benoordenhout > Uilennest > 2597CM
  Charming/cozy appartment, with big terrace

  Dit Airbnb appartement in Uilennest in Benoordenhout is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bea die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 62,00 euro.

  's-Gravenhage > Benoordenhout > Uilennest > 2597CP
  Entire House between Center & Beach

  Deze Airbnb woning in Uilennest in Benoordenhout is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Amr die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 103,00 euro.

  's-Gravenhage > Benoordenhout > Uilennest > 2596CR
  Comfortabel appartement voor 2 personen

  Dit Airbnb appartement in Uilennest in Benoordenhout is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eveline die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 57,00 euro.

  's-Gravenhage > Benoordenhout > Uilennest > 2597XN
  Spacious apartment in quiet area near city centre

  Dit Airbnb appartement in Uilennest in Benoordenhout is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nick die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 45,00 euro.

  's-Gravenhage > Benoordenhout > Uilennest > 2597AB
  Family Appartment

  Dit Airbnb appartement in Uilennest in Benoordenhout is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Pieter-Paul die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 87,00 euro.

  's-Gravenhage > Benoordenhout > Uilennest > 2596GZ
  Big house (8 pers), great location (beach/centre)

  Deze Airbnb woning in Uilennest in Benoordenhout is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 8 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Caroline die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 308,00 euro.

  's-Gravenhage > Benoordenhout > Uilennest > 2596BH
  Great appartement, extraordinary location

  Dit Airbnb appartement in Uilennest in Benoordenhout is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Stephanie die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 100,00 euro.

  's-Gravenhage > Benoordenhout > Uilennest > 2597XT
  Heerlijk rustig, licht appartement

  Dit Airbnb appartement in Uilennest in Benoordenhout is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Vere die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 25,00 euro.

  's-Gravenhage > Benoordenhout > Uilennest > 2597XA
  Lovely double bedroom in Great area

  Deze Airbnb kamer in Uilennest in Benoordenhout is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Claire die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

  's-Gravenhage > Benoordenhout > Uilennest > 2596CT

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Uilennest

  Instellen

  Buurten in Benoordenhout

  Meer nieuws in Uilennest

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement