Airbnb kamers en woningen in de buurt Bloemenbuurt-Oost

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Bloemenbuurt-Oost.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Nice Room(s)at sea in the Hague

  Deze Airbnb kamer in Bloemenbuurt-Oost in Bomen- en Bloemenbuurt is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ingrid die sinds 1 maart 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  's-Gravenhage > Bomen- en Bloemenbuurt > Bloemenbuurt-Oost > 2565GP
  Spacious, stylish and sunny apartment with garden

  Dit Airbnb appartement in Bloemenbuurt-Oost in Bomen- en Bloemenbuurt is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mike & Hyam die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

  's-Gravenhage > Bomen- en Bloemenbuurt > Bloemenbuurt-Oost > 2565XH
  Ruim appartement daktuin/strand

  Dit Airbnb appartement in Bloemenbuurt-Oost in Bomen- en Bloemenbuurt is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Loes die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

  's-Gravenhage > Bomen- en Bloemenbuurt > Bloemenbuurt-Oost > 2565JH
  Topappartment vlakbij strand/centru

  Dit Airbnb appartement in Bloemenbuurt-Oost in Bomen- en Bloemenbuurt is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ido die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  's-Gravenhage > Bomen- en Bloemenbuurt > Bloemenbuurt-Oost > 2566MJ
  Perfect couples' escape&family getaway

  Dit Airbnb appartement in Bloemenbuurt-Oost in Bomen- en Bloemenbuurt is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Marina die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

  's-Gravenhage > Bomen- en Bloemenbuurt > Bloemenbuurt-Oost > 2565JJ
  Modern Spacious Apartment Near Beach & City Center

  Dit Airbnb appartement in Bloemenbuurt-Oost in Bomen- en Bloemenbuurt is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dawit die sinds 1 december 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 75,00 euro.

  's-Gravenhage > Bomen- en Bloemenbuurt > Bloemenbuurt-Oost > 2565JA
  Nice big double room with doors to a garden.

  Deze Airbnb kamer in Bloemenbuurt-Oost in Bomen- en Bloemenbuurt is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Siri die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 46,00 euro.

  's-Gravenhage > Bomen- en Bloemenbuurt > Bloemenbuurt-Oost > 2563JP
  Nice big appartment

  Deze Airbnb woning in Bloemenbuurt-Oost in Bomen- en Bloemenbuurt is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dewy die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 103,00 euro.

  's-Gravenhage > Bomen- en Bloemenbuurt > Bloemenbuurt-Oost > 2565XD
  4 p apt near beach and city centre

  Dit Airbnb appartement in Bloemenbuurt-Oost in Bomen- en Bloemenbuurt is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Serena die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

  's-Gravenhage > Bomen- en Bloemenbuurt > Bloemenbuurt-Oost > 2565WZ
  Bright room close to the beach

  Deze Airbnb kamer in Bloemenbuurt-Oost in Bomen- en Bloemenbuurt is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 15 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Selina die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 11,00 euro.

  's-Gravenhage > Bomen- en Bloemenbuurt > Bloemenbuurt-Oost > 2565BW
  Lovely house with garden near beach

  Deze Airbnb woning in Bloemenbuurt-Oost in Bomen- en Bloemenbuurt is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Cas die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  's-Gravenhage > Bomen- en Bloemenbuurt > Bloemenbuurt-Oost > 2563KW

  Donderdag 12 oktober 2017

  Comfortable room at sea in the city

  Deze Airbnb kamer in Bloemenbuurt-Oost in Bomen- en Bloemenbuurt is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ingrid die sinds 1 maart 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  's-Gravenhage > Bomen- en Bloemenbuurt > Bloemenbuurt-Oost > 2565GM
  Beach at 1km. Special tips. Homey atmosphere.

  Deze Airbnb kamer in Bloemenbuurt-Oost in Bomen- en Bloemenbuurt is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sam die sinds 1 december 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 515,00 euro.

  's-Gravenhage > Bomen- en Bloemenbuurt > Bloemenbuurt-Oost > 2565TN
  Stylish, spacious, light appartment near the beach

  Dit Airbnb appartement in Bloemenbuurt-Oost in Bomen- en Bloemenbuurt is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Pamela die sinds 1 december 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 101,00 euro.

  's-Gravenhage > Bomen- en Bloemenbuurt > Bloemenbuurt-Oost > 2565WS
  Nice B&B at sea in the Hague

  Deze Airbnb kamer in Bloemenbuurt-Oost in Bomen- en Bloemenbuurt is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ingrid die sinds 1 maart 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  's-Gravenhage > Bomen- en Bloemenbuurt > Bloemenbuurt-Oost > 2565WG

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bloemenbuurt-Oost

  Instellen

  Buurten in Bomen- en Bloemenbuurt

  Meer nieuws in Bloemenbuurt-Oost

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement