Airbnb kamers en woningen in de buurt Duindorp

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Duindorp.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Scheveningen, the Silent Beach !

  Dit Airbnb appartement in Duindorp in de gemeente 's-Gravenhage is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bas die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 108,00 euro.

  's-Gravenhage > Duindorp > Duindorp > 2583PZ
  Cosy apartment near the sea and city

  Deze Airbnb kamer in Duindorp in de gemeente 's-Gravenhage is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Robin die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 35,00 euro.

  's-Gravenhage > Duindorp > Duindorp > 2583NC

  Zondag 8 oktober 2017

  Dunes and beach

  Dit Airbnb appartement in Duindorp in de gemeente 's-Gravenhage is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jo-Ann die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 101,00 euro.

  's-Gravenhage > Duindorp > Duindorp > 2583PZ
  ENJOY the SUNSHINE! BEACH, DUNES, The Hague, SURF

  Deze Airbnb kamer in Duindorp in de gemeente 's-Gravenhage is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jorik die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  's-Gravenhage > Duindorp > Duindorp > 2583MS

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Duindorp

  Instellen

  Buurten in Duindorp

  Meer nieuws in Duindorp

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement